טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בימים האחרונים השיער שלי נהיה נורא יבש והקצוות שהיו בסדר לפני כמה זמן נהיו ממש מפוצלים...השיער לא מסתדר, נראה נפוח וחסר צורה, ותוך זמן קצר מאוד נוצרים בו במון קשרים....מה לעשות? אגב- השיער מובהר מבלונד, ואני משתדלת לטפל בו במסיכות מתאימות...אבל אני לא מבינה למה פצאום הוא נהיה כלכך יבש אם לא שיניתי שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יד בעניין פשוט יש הרבה יותר לחות באויר וכנרה בגלל הבלונג שיערך יותר נקבובי וסופג יותר לחות ואז הוא מקבל מראה מחושמל ונפוח יש ל"קרסטס" לוריאל סידרת מוצרים שמיועדת לתת הזנה מירבית והגנה לשיער יבש בתקופת הקיץ והיא נקראת"סוליי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר