טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני נטע בת 15והיה לי שיער נפוח מאוד מלא מאוד ומתולתל . הלכתי לספר והוא עשה לי החלקת שיער מעץ במבוק. עם החומר נשארתי כשעתיים על השיער וכן הוא פתח לי את התלתלים אבל לא באופן משעמעותי שאני יכולה לוותר על הפנים.
עכשיו אני מאוד מודאגת מפני שאף ספר באזור לא שמע על ההחלקה הזו.
מישהו שמע עלייה? האם היא טובה ? בבקשה ענו לי כי אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין לי מושג איזה החלקה הוא אמר לך שזו אבל אני פעם ראשונה שומע ממך על החלקה במבוק .אני לא מכיר תשאלי אותו שוב יכול להיות שהייתה אי הבנה אולי זו פתיחת תלתלים רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר