מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עוד ניתן לעשותליאל24/06/2007
היי אני כתבתי לך כמה וכמה פעמים על מצב שערי העגום ואף שלחתי לך תמונה שלי ,המלצתה לי על פתיחת תלתלים ואז אמרתי לך שיש לי חמצן בשיער בקשתה שאתקשר התקשרתי ולא ממש נענתי ,מה עוד אוכל לעשות גם אם אשים קילו נטורל על השיער הוא עדיין יראה יבש ,אני יודעת שמלבד האפקט המחליק שיש להחלקה יפנית הוא גם מבריא את השיער ונותן לו ברק כך שלא צריך קרם לשיער ,האם יש חומר כזה שמבריא את השיער ולא מחליק? מה שאני שואלת את עצמי איך יכול להיות שיש דוגמניות שכל היום מת עסקים להן בשיער והוא עדין נראה בריא ויפה ,האם יש בכלל חומר בעולם שיכול לגרום לשיער פגום ויבש להראות בריא ויפה? כבר קשה לי להאמין אחרי כל ההבטחות שהבטיחו לי זרקתי ים כספים על השיער שלי והוא עדין אותו שיער ופילו פגום יותר ,דיי כמעט ואני מרימה ידיים נותנת לשערי להיות מוזנח התיאשתי איך שאומרים ,אני כבר מאמינה ששיער זה כמו שיניים אפשר רק למנוע או לעקב הדרדרות איך להבריא לגמרי איאפשר ותקן אותי אם אני טועה [וגם השאלה אם אתה יכול לתקן]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך במייל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רונן פלג25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לא שמעתי ממך!!!!!!!!!!!!?
רונן פלג26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)