צביעת שיער שחור לחום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער שחור לחום
    מירב
    18/08/2008

שלום, אני בת 27, צובעת לשחור מזה מס' שנים. הצבע המקורי שלי הוא חום (לא בהיר ולא כהה) והייתי מאד רוצה לחזור לשיער חום. אני מודעת לבעייתיות שבמעבר מצבע שחור לכל צבע אחר ולכן אשמח לשמוע מה הדרך הכי מומלצת ושגורמת להכי פחות נזק לשיער. לא הייתי רוצה לעשות הבהרה. השיער שלי ארוך ומלא ודי בריא והייתי רוצה לשמור אותו ככזה. אודה לכם מאד לתשובתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער שחור לחום

הוספת תגובה

• שיער שחור

קורן אריכא
    20/08/2008

זה בעיה מאוד גדולה לצאת משחור זה סיפור לא קל ,אני ממליץ לעשות ניקויי פיגמנטים ואחר כך צבע שהכי קרוב לשורש אבל את צריכה לדעת שאת לא תקבלי צבע אחיד בפעם הראשונה ,אני ממליץ אם את רוצה לשמור על שיער בריא לא לגעת בשיער פשוט לתת לו לגדול ולאט לאט לגזור עד שהצבע השחור ירד ,בכל אופן תלכי לספר שלך ואני מאמין שהוא יסביר לך על הצד הטוב ביותר שמחתי לעזור קורן אריכא[ בכל מקרה הייתי בוחר את האופציה השניה כדי לשמור על שיער בריא]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו