מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אפשר לעשותמרים25/06/2007
למה כשאני מתקלחת במים קרים או חמים וחופפת השיער נדבק לקרקרפת ואז נהיה קשירות איומות בשיער
כללי השיער שלי הוא חלק אבל בזמן האחרון הוא עם קשירות ונפוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג26/06/2007האם את משתמשת במרכך או במסכת הזנה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מרים27/06/2007לא אני לא משתמשת במרכך ולא במסיכה אתה יכול להסביר לי למה זה נגרם לאחר החפיפה השיער נדבק לקרקפת וכולו קשירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מרים27/06/2007לא אני לא משתמשת במרכך ולא במסיכה אתה יכול להסביר לי למה זה נגרם לאחר החפיפה השיער נדבק לקרקפת וכולו קשירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול בשיער .......
רונן פלג27/06/2007דורש שימוש במספר מוצרים הפועלים כל אחד בנפרד והמשלימים האחד את השני.
שלבי הטיפול כוללים: 1-שלב החפיפה-שלב בו השיער והקרקפת עוברים את תהליך הניקוי.
2-שלב הטיפול-בשלב זה חשוב לבחור במוצר שיתרום לשיער את הגמישות והחיוניות להם הוא זקוק.
3-שלב הטיפוח (המסיים)-בתהליך זה חשוב לבחור במוצר המעניק לחות והזנה לשיערה וכמובן בעדיפות חומרים המכילים מסנני קרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה זוכר אותי
מרים28/06/2007שאמרתי לך שצבעתי את שיערי אצל ישראל בוסקילה מלוד לצבע חום אגוז
כללי השיער שלי הוא שיער חלק ועכשיו בקשר לשאלתי שאמרתי לך שהשיער נדבק לקרקפת וקשה לגעת בשיער בזמן המקלחת אחרי החפיפה כי הוא דבוק לקרקפת ועם קשירות
עכשיו לא הבנתי את תשובתך לשלבים שרשמת את מוכן להסביר לי.
ועוד שאלה אתה יכול להמליץ לי מוצרים לשיער חלק וצבוע כמו שלי אני רוצה שמפו ומרכך ועוד דברים האיכותיים ביותר מאיפה אוכל לקנות אני גרה בלוד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלבי טיפול עם תרגום
רונן פלג28/06/20071-שמפו
2-מרכך/מסכה
3-קרם לחות/סרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)