טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער חוםם קצת בהירר ואני עושה המון פן כי השיער שליי גליי -מתולתל טבעי ואני לא אוהבת. והשיערר שלי נהיה קצת דליל והוא גם מדורג , אני רוצה לעשות תוספות שיערר אבל אומריםם שזה הורסס תשיערר והספרר שהלכתי אליו אמר שזה בסדר ולא הורס תשיער כי אני רוצה שהשיער שלי יראה יותר ארוךך ומלא , אז אני רוצה לדעת אם זה הורס תשיערר ואם כדי לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי:תוספות לא הורסות את השיער אבל צריך לטפל בהן בחומרים טובים והמון לטפל שהשיער יראה בריא וטוב ,אני ממליץ להשתמש אך ורק בחרוזים על מנת לשמור על השיער .שמחתי לעזור קורן אריכא ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד