צבעי נטורטינט.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבעי נטורטינט.
    מאיה.
    24/08/2008

היי, יש לי שיער בצבע בלונד כהה ואני מעוניינת לתת לו מראה טיפה יותר בהיר בלי לחמצן אותו. בעבר השתמשתי בצבעי שטיפה של לוריאל שבאמת הבהירו אותו טיפונת ונתנו לו מראה יפה, אבל יצא לי להיתקל בצבעים של נטורטינט ויש לי כמה שאלות. 1. אחרי חקירה על הצבעים, הבנתי שיש בזה 3% חמצן. אם אני אקח את הבלונד הכי בהיר שיש להם ואצבע איתו, זה יבהיר לי בקטנה, או שיהיה הבדל משמעותי? פשוט אין לי מושג מה האחוזים האלה באמת אומרים ואני לא רוצה להיכנס לחמצונים וכאלה. אם זה עדין אז אני אנסה. 2.אם הצבע שטיפה של לוריאל כן הבהיר לי את השיער טיפונת, אז זה אומר שיש בזה אחוז חמצן ואולי ממש מעט? אם כן, כמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבעי נטורטינט.

הוספת תגובה

• מאיה

זאב לוין
    30/08/2008

אני אישית לא מכיר את הצבע הזה אבל מהנסיון שלי מה שמעלה את דרגת השיער זה החמצן וכל השטיפות מכילות בין 2-4 % חמצן בלבד והצבע שרשמת עליו לא נראה לי אכזרי , מקווה שעזרתי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו