טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני צובעת את השיער שלי די הרבה לרוב צבעתי את השיער שלי לשחור ואז החלתי שאני רוהצ חום דבש אז קניתי 2 ערכות של צבע והם צבעו לי תשירע אבל אל קיבלתי מה שרציתי קיבלתי את השירע שלי הטיבעי וזה גם היה יותר בהיר בשורשים מאוש קשה לצאת משחור מכייון שכל הפעמים האלה שהייתי צבועת לשחרו אז זה התאים לי היה לי צבע בבית והחלטתי עוד פעם לצבוע לשחור עכשיו אני רוצה להשיג צבע כמו חום דבש איך אני מצליחה לעשותא תז ה האם ני צריכה לקנות אבקת הבהרה ועם מה מערבבים את זה עם מי חמצן כמה אחוז ובאיזה צבע לצבוע תשיער אחרי ההבהרה אני חשבתי ללכת על בלונדיני דבש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליץ ללכת לספר מקצועי שיאבחן לך את השיער ,מפני שלצאת משחור זו עבודה לא פשוטה בכל אופן אני לא ממליץ לעשות את העבודה הזו באופן עצמאי אם את רוצה לשמור על שיערך , שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד