מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוונים (בצבע דבש)-יותר טוב לשיער?גליה26/06/2007
אני בת 37 ורק השנה התחלתי לעשות גוונים של דבש בשיער חום כהה. זה מוצא חו בעיניי.
האם זה משהו טוב לטווח הארוך מבחינת השיער, וגם מבחינת פתרון לשיער לבן שהתחיל לבצבץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה
זאב לוין27/06/2007אם העבודה מתבצעת כמו שצריך אין שום חשש לטווח ארוך
לא הבנתי את שאלתך לגבי שיער לבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל מה זה אומר עבודה טובה ?
גליה27/06/2007איך אני מזהה אותה או את ההיפך ממנה.
והאם גוונים זה פתרון טוב לשיער לבן לא פחות מצבע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה מראש :)
גליה27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה
זאב לוין27/06/2007עבודה טובה - זה אומר שהספר מתחבר לך לגוונים הקיימים אך ורק בשורש מבלי לפגוע בשיער הצבוע וכך השיער לא נפגע.
הגוונים הבהירים לא מכסים את השיער הלבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הגוונים באה השטיפה של חום
גליה27/06/2007אני חדשה בעניין, אז תסלח לי, אני מנסה להבין את התהליך : עשיתי גוונים פעם ראשונה ומעכשיו כשאני מגיעה למספרה (אני משתדלת כל 3 חודשים) הספר עושה רק את השורשים של השערות החדשות, לא נוגע בשיער "הותיק", אחרי זה צובע בשטיפה את כל השיער כדי למחוק את השיערות הלבנות, וזהו, תספורת נחמדה וסיימנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)