החלקה -הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה -הצילו
    גלית
    31/08/2008

שלום, לאחר שנה של המתנה עברתי החלקה של אקסטנסו לוריאל לשיער טבעי. היתה לי החלקה בקצוות ומאוד ביקשתי מהספרית שהחומר לא יגיע לשם.בקצוות שמתי חומר מגן של וולה-בקבוק קטן כחול. נשארתי עם ההחלקה 20 דקות ומה שראיתי בבית זה שהשיער נהייה דק ישר ומסטיק.זאת אומרת שאפשר למתוח אותו.והקצוות ממש לא נעימים אבל זה ירד בתספורת הבאה. רציתי לדעת מה לעשות? עשיתי החלקה בכדי שהפן יחזיק מעמד ועכשיו אני פוחדת לעשות פן שהשיער לא יימס או ישבר. ומה יהיה שאעשה צבע (עושה שורשים מקדימה בבית בגלל השיער הלבן) מה לעשות? הצילו!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה -הצילו

הוספת תגובה

• החלקה

קורן אריכא
    31/08/2008

אני ממליץ לא לגעת בשיער בשום חומר כימי לתת לו שבוע שבועיים להתאושש מהחלקה . בכל אופן למרוח מסכה 4 פעמיים בשבוע ולהשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום \בכל אופן ללכת לאותה ספרית או לספר שאת סומכת עליו ולתת חוות דעת על השיער ומה רצויי לעשות על מנת שהשיער יראה בריא . שמחתי לעזור קורן אריכא ר"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

רונן פלג
    03/09/2008

תחזרי לספרית שלך ותבקשי שתבצע את פעולת הניטרול מחדש !!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו