מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לשיער הבעייתי שלי.דניאל01/09/2008
אוקי, אז ככה, יש לי שיער גלי, יבש, עבה, ומלא, בקיצור שיער בעייתי לגמרי עכשיו אני עושה עם מחליק השיער 40 דקות כל פעם שאני יוצא מהמקלחת חופף עם כל התחשירים שטובים לשיער שלי ואחרי זה השיער שלי נראה יחסית חלק אבל למרות שהוא חלק הוא נראה נפוח ויבש מאוד. עכשיו אמרו לי הרבה פעמים לעשות דילול אבל הספר אמר לי שדילול שיעשה לי את השיער רק יותר נפוח מכיוון שזה השיער שלי והוא לא המליץ לי על דילול ניסית כל מיני דברים להשים בשיער כדי להוריד את הנפיחות כמו סיליקון וקרמים.. אבל שום דבר לא עזר. אז אם תוכלו להגיד לי פה איך אני יכול להוריד את הנפיחות בשיער שלי אני יודה לכם מאוד. תודה מראש, דניאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
רונן פלג02/09/2008היי דניאל,
הפיתרון הכי מושלם עבורך שיחסוך לך זמן זהו פתיחת תלתלים אשר יעזור לך בהורדת נפח ויהיה לך יותר קל בעיצוב השיער.
אבל בשום אופן אל תעשי דילול!!!!! זה בדיוק מה שיכול להגביר לך את הנפח בשיער.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל,
דניאל02/09/2008למרות שאני פותח את התלתלים / השיער הגלי שלי בעזרת מחליק ואחרי שהשיער שיער חלק הוא עדיין נראה נפוח ויבש ואני כבר אובד עצות מה לעשות בקשר לשיער שיראה אחרי פחות יבש ופחות נפוח אחרי שאני מחליק אותו. אם תוכלו לעזור לי בקשר לזה אני יודה לכם מאוד, תודה מראש :) דניאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה..
דניאל03/09/2008אפשר עזרה עם זה בבקשה, אני לא רוצה שהשיער שלי יראה נפוח ויבש אפילו אחרי שאני מחליק אותו : (
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.. [:
נווועה D:05/09/2008ילד, תקשיב. את הפתיחת תלתלים עושים במספרה- וזהו חומר מיוחד. אני אגיד לך מניסיון שזה עוזר להורדת הנפח בשיער [אני מדברת כאחת בעלת תלתלים מסובכים ונפוחים] לא עושים פתיחת תלתלים עם מחליק!, זה פשוט לא עובד. [אג, המחליק יעשה לך נשירה אם לא תשתמש בו בחכמה!.]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)