התאמת התספורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת התספורת
    יסמין
    03/09/2008

שלום, הבנתי שניתן ואף מוטב להתאים את התספורת לצורת הפנים. האם לוקחים בחשבון גם את צורת הגבות או שזה לא משנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת התספורת

הוספת תגובה

• מיכל

רונן פלג
    03/09/2008

בוודאי ואפילו את מבנה הגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

יסמין
    04/09/2008

תודה רבה על התשובה. מה קורה כאשר משנים קצת את סידור הגבות? האם התספורת לא תתאים יותר? אני מאוד רוצה לשנות את התספורת, אני עם אותה תספורת כבר כמה שנים וכבר נמאס לי! אני רוצה רענון וחידוש, וכמובן, משהו הרבה יותר מחמיא (לכן אני רוצה ללכת לספר מקצועי שבאמת מבין מה הוא עושה). אני גם רוצה לסדר את הגבות קצת אחרת, אבל עדיין לא מצאתי מישהי שאני באמת סומכת עליה - כל העניין זה חלק מאיזשהו מייקאובר קטן שאני רוצה לעשות. אני פשוט חוששת שאם אסתפר ואחר כך הגבות ישונו במקצת, התספורת כבר לא תחמיא לי. האם יש חשש לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

רונן פלג
    04/09/2008

זה משנה רק במידה ושינוי מבנה הגבות הוא מאוד קיצוני במבנה שלהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו