שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות..
    אורטל
    06/09/2008

היי 1. איפה ניתן לקנות מגן חום??? 2. קניתי היום אמפולות ענבים פצ'ולי של חברת revolution אםם אתם מכירים....לשיער יבש ופגום. עכשיו הספר אמר לי שבמידה ואני לא עושה פן, לשים אמפולה ולהשאיר אותה בשיער עד לחפיפה הבאה[ משמע להשאיר אותה כמה ימים בשיער] רציתי לשאול האם דבר כזה טוב??להשאיר על השיער בלי לשטוף?כשכתוב על האריזה להשאיר רק 3-4 דקות ולשטוף? הוא אמר לי לעשות את זה כי השיער שלי ממש יבש ובמידה ואתם מכירים את האמפולות האלו..האם הן באמת טובות ומשפרות את מצב השיער?? תודה רבה מראש אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות..

הוספת תגובה

• אמפולות

קורן אריכא
    07/09/2008

היי:כל אמפולה לשיער מעולה.בכל אופן אם רשום להשאיר 3ד" ולשטוף אז להישמע להוראות ,אני לא מאמין שהוא אמר לך לא לשטוף יכול להיות שהיה בעיה בהבנה בכל אופן להקפיד לטפל לפי הוראות היצרן וכך תקבלי תוצאה של 100%הצלחה.שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורטל
    07/09/2008

היתה לי הבנה מעולה הוא אמר להשאיר אתת זה עד לחפיפה הבאה.. בגלל שהשיער שלי יבש מדי. אפששר עוד חוות דעת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו