טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער עבה, יבש וקצת מטולטל. אני פשוט"נלחמת" איתו. בד"כ אני מסדרת אותו עם גלייז, הוא יפה בהתחלה אבל אחרי כמה שעות השיער נהיה מאוד יבש(גם למגע וגם למראית עין). הוא נראה כמו "ליפה".בבוקר שאני כמה זה בכלל סיוט, הוא נהיה נפוח ומאוד יבש. אני מנסה לסדר אותו ע"י הרטבתו, אבל בסוף אני תמעצבנת ומותחת אותו לקוקו. מה לעשות? כדאי החלקה כלשהיא?(ד"א אני משתמשת במסיכה שללוריאלשקניתי במספרה). ועוד לא מצאתי ספר שהצליח לתת לי להתמודד עם שיערי, מלבד זה שכל הזמן קיצרו לי אותו ואז הוא היה יותר מתנפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר