שאלות לרונן פלג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לרונן פלג
    אורטל
    16/09/2008

היי 1. איפה ניתן לקנות מגן חום???ומה קורה אם אני לא שמה? [אגב איך ההוא של שוקי זיקרי?-קניתי אותו] 2. קניתי היום אמפולות ענבים פצ'ולי של חברת revolution אםם אתם מכירים....לשיער יבש ופגום. עכשיו הספר אמר לי שבמידה ואני לא עושה פן, לשים אמפולה ולהשאיר אותה בשיער עד לחפיפה הבאה[ משמע להשאיר אותה כמה ימים בשיער] רציתי לשאול האם דבר כזה טוב??להשאיר על השיער בלי לשטוף?כשכתוב על האריזה להשאיר רק 3-4 דקות ולשטוף? הוא אמר לי לעשות את זה כי השיער שלי ממש יבש ובמידה ואתם מכירים את האמפולות האלו..האם הן באמת טובות ומשפרות את מצב השיער?? תודה רבה מראש אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לרונן פלג

הוספת תגובה

• אורטל

רונן פלג
    26/09/2008

1. מגן חום ניתן לקנות בכל מספרה .... אני ממליץ בחום במגני חום של לוריאל או אינדולה(זה מה שאני עובד).

2. אמפולת ענבים ?? אני לא מכיר אבל מאוד לא ממולץ להשאיר אותה יותר מהזמן שכתוב בהוראות יצרן ... מפני שאחרי הזמן שכתוב האמפולה מתחילה לעשות את הפעולה ההפוכה (מייבשת ולא מזינה).
    אמפולה בדרך כלל ממולץ לעשות פעם בחודש (תלןי איזה ושל איזה חברה).

רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו