נשירה מטורפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה מטורפת
    יעל
    19/09/2008

היי,אני בת 16 ויש לי נשירה מטורפת . עשיתי בדיקת דם והבדיקה הראתה לי שרמת הB12 היא בסדר וגם רמת האבץ היא בסדר אבל יש לי חוסר ברזל. האם חוסר ברזל יכול להיות גורם לנשירה? ועוד שאלה-האם יש כזה הבדל בין נגיד שמפו לשיער יבש ושמפו לשיער רגיל? הנוסחאות הן שונות או שזה לא ממש משנה באיזה משתמשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה מטורפת

הוספת תגובה

• נשירה

קורן אריכא
    21/09/2008

חוסר ברזל בגוף כן גורם לנשירה של השיער ,אני ממליץ לחפוץ עם שמפו לנשירה ובנוסף להשתמש אם אמפולות נגד נשירה במשך 3 פעמיים בשבוע למשך 3 חודשיים ואת תראי שיפור משמעותי ,כמובן ללכת לספר מקצועי שימליץ לך על חומרי הטיפול .שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    21/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה שמפו ואמפולה אתה ממליץ

מירב
    23/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו