היי תכנסו כולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי תכנסו כולם
    שירי
    02/07/2007

אני רואה שממליצים פה להרבה מתולתלות עם שיער יבש לעבור פתיחת תלתלים.

מניסיון אישי, אני יכולה להגיד לכם שלמרבה הצער זה בכלל לא עוזר.
    עברתי לפני כמה חודשים פתיחת תלתלים אצל ספר שמחזיק מוצרים של לוריאל והוא עשה לי פתיחת תלתלים עם חומר של לוריאל שנקרא אקסנטו. השיער שלי במקור הוא גלי-מתולתל ויבש מאוד. הובטח לי שהפתיחה תוריד נפח ותפתח את התלתלים המעוגלים שבסוף השיער שלי.
    למעשה, הפתיחה הזו החזיקה כשבועיים בלבד. היא באמת הורידה מעט נפח אבל לאחר 2 חפיפות נעלמה לגמרי.

חזרתי למספרה והם הסכימו לעשות לי החלקה. הם אמרו לי שהם שמים אותו חומר ליותר זמן.
    גם ההחלקה לא החזיקה מעמד. השיער שלי נותר שביר ונדמה לי שאפילו יותר יבש ממקודם....

יש לציין שעברתי את הפתיחה וההחלקה במספרה מקצועית.

מה אתם אומרים? עוד מישהי עברה טיפולים מסוג זה והתאכזבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי תכנסו כולם

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים לעתים מעולה ולעתים לא

אביב
    27/06/2008

עשיתי פתיחת תלתלים מספר פעמים. בחלק מהפעמים זה יצא טוב מאוד, ואחרי הפעולה השיער נראה בריא וגלי. בחלק מהפעמים זה יצא ממש גרוע. השיער פשוט הוחלק יותר מדי, נשאר פגום ויבש . אני מניחה שהתוצאה תלוייה במספר גורמים : החומר בו משתמשים, הספר/ית המבצעת את העבודה, ומצב השיער לפני הפעולה . זה שי עניין של מזל או עניין של מציאת אדם אמין היודע את העבודה מהימנה. אשמח מאוד לדעת על מקום באיזור הצפון בו מבצעים את הפעולה כמו שצריך עם תוצאות טובות, כיוון שהתוצאות במקרה שהעבודה נעשית כמו שצריך הן מדהימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור הנכבדה

רונן פלג
    02/07/2007

בפורום הנל אין לעסוק בהשמצות ללא "וידוי הריגה"!!!
    מנסיוני האישי ה"אקסטנסו"הוא חומר מעולה ואפקטיבי ביותר לנשים עם שיער מתולתל /גלי אין לו את היכולת להחליק מטרתו העיקרית היא להוריד נפח ולפתוח את התלתל במקצת הכל תלוי באיזה גודל וצפיפות התילתול טבעי.
    אחד הדברים הכי חשובים ב"אקסטנסו הוא אופן הביצוע:
    1-איבחון מקדים-מתפקידו של מעצב השיער לבדוק את מרקם השיערה כמו עובי /צבוע /טבעי/יבש וכו
    2-חוזק החומר-במידה והאיבחון היה נכון אז בוחר המעצב את רמת החוזק של החומר לדוגמא:שיער עבה/שיער דק/שיער צבוע ורגיש ואז ניגשים לעבודה !!!!
    שלבי העבודה: א-חפיפה קלה ללא מרכך
    ב-סירוק ומריחת חומר מגן על השיער
    ג-מריחת החומר במרחק של כ-חצי ס"מ מהשורש בווצות קטנות כאשר מתחילים מהעורף וממשיכים לכיוון הקודקוד ומותחים בעזרת הידיים בלבד!!!!!!!!!בשום אופן אסור לסרק בצורה אגרסיבית !!!!!!!!!
    ד-לאחר סיום זמן ההשפעה דבר המשתנה בין סוגי השיער למיניהם ופה בא לידי ביטוי נסיונו של מעצב השיער יש לשטוף את החומר ביסודיות כ- עשר דקות רצוף תוך כדי הספגת מים נקיים וחליבת המלוכלכים-חשוב ביותר !!!!
    ה-ניגוב השיער בעדינות תוך כדי הספגת מים עודפים
    ו-הנחת המחומר המנטרל באותה הצורה כמו בשלב ג'
    ז-שטיפת החומר המנטרל מהשיער (ללא חפיפה)
    ח-אסור לחפוף למשך 48 שעות לאחר הפעולה
    ט-צריך להמשיך ולתחזק את השיער עם חומרים משלימים שהחברה ממליצה מסדרת לוריאל פרופסיונל שמפו ליס קרים ומסכה ליס קרים !!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

זאב לוין
    03/07/2007

ללימור,
    מהנסיון האישי שלנו החומר שהמעצב ביצע איתו את העבודה הוא חומר מצוין, כנראה שהמעצב לא איבחן נכון את שיערך ולא ביצע את העבודה כמו שצריך וזה מה שגרם לתוצאה הסופית הלא רצויה.
    יש לנו המון לקוחות בחודש שעוברות את ההחלקה גם אצלי וגם אצל רונן וגם בנות שהגיעו אלינו דרך הפורום נשארו מרוצות (את יכולה לראות לפי התגובות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרוצה

לי
    05/07/2007

זה התחיל כשהלכתי לספר להסתפר כי היה נמאס לי מהשיער המקורזל שלי הוא המליץ לי על פתיחת תלתלים וגם אני לא הרגשתי שום אפקש מלבד שהוא הרס לי את השיער .
    אחרי תקופה ארוכה חבר שלי לקח אותי לספר שלו כדי שיעשה לה החלקה פחדתי שאני אתאכזב אבל בכל אופן השיער שלי בעייתי אז כבר כמה גרוע זה יכול להיות ואת האמת מאז אני הולכת עם פזור ומקבלת הרבה מחמאות.
    הספר שלי משתמש בחלקה של שוורצקוף שהם לדעתי הכי טובים:-) אז תנסי ואז אולי תרגישי בהבדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שזה עזר לה....

שירי
    07/07/2007

שיהיה לה בכיף!!! :)
    אני רק הרגשתי צורך לכתוב פה את הסיפור שלי.......

עוד דעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברותיי עברו פתיחת תלתלים

ליאת ב
    07/07/2007

זה הרס להן את השיער לגמרי! ! ! ! אל תעשו זאת עדיף פן כל שבוע מפתיחת תלתלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו