מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף!!! (בן אדם מיואש)חסוי24/09/2008
שלום תמיד היה לי בעיות עם השיער דבר ראשון השיער שלי יבש מאוד ואי אפשר לעשות איתו כלום נו מילא זה עוד בסדר דבר שני מאחורה השיער שלי עומד ומקדימה יש לי צמיחה הפוכה בשיער ויש לי מלא צמיחות מיותרות הפתרון היחידי שעוד איכשהו נראה לי הגיוני היה לעשות גלח עשיתי גלח ומה אני מגלה המסגרת של השיער עקומה אפילו הספר צחק עליי ונסה ליישר את זה אבל כמה שהוא ניסה הוא לא הצליח אני ממש מיואש לא יודע כבר מה לעשות עם השיער המעפן הזה בבקשה עזרה האם יש משהו שאפשר לעשות בנידון אני ממש מיואש מאז שאני זוכר את עצמי צוחקים עליי ועל השיער שלי דרך אגב אני בן 15 אשמח לתשובה תודה רבה וסליחה על הטרחה מקווה שיש פתרונות לכל בעיותיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעצב שער
סטודיו חפיף25/09/2008מה אם החלק נסת לעשות ואם גם זה לא עזר אז תעשה קצר קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
קורן אריכא25/09/2008אל תתיאש אני ממליץ לך להגיע אלי לסלון ואני יטפל בך באופן אישי ואני מאמין שנמצא את הפתרון האידיאלי שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)