בעיה קשה מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה מאוד!
    יובל
    30/09/2008

יש לי שיער מתולתל גלי אני בת 14 ! כשהייתי ילדה השיער שלי היה יפה מושלם גלי ויפיפה כמעט חלק אפילו.. הוא השתנה לי... אני שונאת את השיער שלי יותר מכל דבר אחר ! אני לא יודעת כבר מה לעשות אני מתעצבנת ממנו והכל!!!!!!! השיער שלי מלא מלא מלא מאוד! הספרית שלי אמרה לי שהיא תעשה לי מתיחה ושאני לא יכיר את השיער שלי- ועשיתתי את ה-"מתיחה" שזה היה פתיחת תלתלים אם אני לא טועה ולא יצא מזה שום דבר רק בזבוז כסף! אחותי הגדולה שעשתה את זה זה רק תלתל לה את השיער!!! בקיצור ולעיניין- מה לעשות עם השיעררר שלי?!! אני לא רוצה מתולתל.. אני רוצה אותו כמה שיותר גלי-והשיער שלי הוא מאוד מאוד מלא ! שגם שאני עושה פן אצל ספר אני לא מפזרת אותו מלא!!! מה התדירות לחפוף אותו? להשתמש במסיכות שבועיות? האם יש דרכים להוריד נפח,או ששמעתי שיש מספריים מדללות או משהו כזה ,או אילו דברים יוכלו להוריד שיער מלא מאודד????? ובקיצור- אילו דרכים לתת לשיער שלי יותר חיים ולפזר אותו סוף סוף(לפזר - לפי דעתי לא יקרה מרוב שהשיער שלי נורא והיום)! נ.ב- אני ביקרתי בהרבה פורומים , התייעצתי, דיברתי עם אנשים! אף אחד לא עזר לי באמת ! בבקשה תעזרו לי ! בבקשה בבקשה אני מיואשתתת מהשיער הזה!!!! בתודה מראש יובל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה מאוד!

הוספת תגובה

• היי

קורן אריכא
    30/09/2008

קודם אין לך מה להתעצבן על השיער אלה לטפל בו כראויי אני ממליץ אם את אוהבת את התלתלים על מנת להוריד את הנפח יש להשתמש בקרם לחות טוב או במוס [חומרים מהמספרה בלבד] על מנת להוריד את הנפח יש שתי אופציות 1[לדלל עם מספריים מדללות]2[לעשות פתיחת תלתלים[3] לעשות החלקה יפנית אבל כל חצי שנה לעשות שורשים אבל זו השקעה מאוד רצינית .אני מאוד ישמח אם תבואי אליי לסלון על מנת שנוכל לראות על מה מדובר ומה אפשר לעשות בנידון ואני יטפל בך באופן אישי ואני מאמין שנגיע לתוצאה הכי נכונה לשיער על מנת שישאר בריא ויפה ,שמחתי לעזור ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו