שיער שבור בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שבור בבקשה עזרה
    לינוי
    01/10/2008

(אני בת 16) בשנה האחרונה צבעתי את השיער איזה עשר פעמים בלי הגזמות.. עכשיו חזרתי לשיער הטבעי ויותר אני לא רוצה לצבוע הבעיה היא שהשיער שלי ניהיה שבור קניתי סרום ממספרה, קניתי גם מסכה ממספרה, קניתי אמפולות השיער שלי ממש על הפנים.. יש לו נשירה באופן מחריד , והאמופולות לא עוזרות.. ובנוסף לכל הוא שבור ואני עושה פאנים.. אני לא יכולה בלי פאנים ואני לא רוצה גם להסתפר שוב הסתפרתי בערך לפני חודש.. מה אפשר לעשות??? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שבור בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• היי לינויי

קורן אריכא
    03/10/2008

אני מבין שהשיער עבר הרבה פעולות כימיות השנה ,בכל אופן אני ממליך לעשות הפסקה עם הפנים למשך חודש לתת לשיער להירגע ולא להכביד עליו בנוסף להמשיך להשתמש עם אמפולות ,מסיכות וסיליקון 3 פעמיים בשבוע על מנת לתת לשיער להבריא .אני ישמח אם תבואי אליי למספרה לייעוץ על מנת שנראה מה אפשר לעשות כדי להגיע לתוצאה המושלמת בזמן הכי קצר ,בכל אופן לגבי הנשירה אני ממליץ להשתמש עם אמפולות לנשירה למשך 3 חודשיים על מנת להפסיק את הנשירה .שמחתי לעזור ושתהייה לך שנה מדהימה והמון שמחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח אין מצב

ספיררר
    05/10/2008

אמא שלי בזבזה יותר מ2000 שקל על השיער שלי היא כבר רוצה להרוג אותי..:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו