מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכונת גילוח לקרחתיעל16/10/2008
שלום! אני מסתפרת כבר כמה שנים עם מכונת תספורת, אני עושה קרחת כל חודש חודשיים בשביל הכיף. מכונת תספורת זה עסק מלוכלך ומסובך, וכבד, עם חיבור לחשמל באמבטיה, ניסיתי מכונות נטענות אבל הן לא איכותיות, ושערות שנופלות לכל פינה ומכשיר כבד וכל מיני דברים מעצבנים. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש במכונת גילוח של גברים כדי להסתפר תספורת קרחת? אם מכונה שמיוצרת לשימוש על הפנים יכולה להתאים גם לשיער שעל הראש? אם כן האם יש סוג מסוים של מכונת גילוח שמתאים במיוחד לקרחת או שכל מכונת גילוח תתאים לקרחת? האם זה תלוי במכונות שמסתובבות עם כיוון השיער ושאר שכלולים או שזה לא משנה? תודה רבה וביי! יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
רונן פלג29/10/2008לי יש קרחת ואני משתמש עם מכונת אפס... ואחר כך במכונת גילוח.. אפשרי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונת גילוח
קורן אריכא06/11/2008אני ממליץ על המכונה של קאדוס גרמניה [מכונת פיניש] את יכולה להזמין אצלי במספרה מכונה לטווח של שנים רבות עם אחריות שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך יעל!!!
n13/02/2010ממש מקנאה בך על האומץ והקלילות... אצלי השיער ארוך מאוד מאוד ונשבר, מתפצל, נושר ויבש (לא משנה כמה אגזור קצוות ואטפח אותו). כל ספר (והיו לא מעטים) שנכנסתי אליו ממליץ לי לגלחו למשעי ... ולא להסתפק במכונה אלא ללכת עד הסוף ולגלחו אפילו עם תער ופשוט אין לי אומץ!!! למדי אותי... איך עושים זאת??? ... )-;...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)