מכונת גילוח לקרחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונת גילוח לקרחת
    יעל
    16/10/2008

שלום! אני מסתפרת כבר כמה שנים עם מכונת תספורת, אני עושה קרחת כל חודש חודשיים בשביל הכיף. מכונת תספורת זה עסק מלוכלך ומסובך, וכבד, עם חיבור לחשמל באמבטיה, ניסיתי מכונות נטענות אבל הן לא איכותיות, ושערות שנופלות לכל פינה ומכשיר כבד וכל מיני דברים מעצבנים. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש במכונת גילוח של גברים כדי להסתפר תספורת קרחת? אם מכונה שמיוצרת לשימוש על הפנים יכולה להתאים גם לשיער שעל הראש? אם כן האם יש סוג מסוים של מכונת גילוח שמתאים במיוחד לקרחת או שכל מכונת גילוח תתאים לקרחת? האם זה תלוי במכונות שמסתובבות עם כיוון השיער ושאר שכלולים או שזה לא משנה? תודה רבה וביי! יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכונת גילוח לקרחת

הוספת תגובה

• יעל

רונן פלג
    29/10/2008

לי יש קרחת ואני משתמש עם מכונת אפס... ואחר כך במכונת גילוח.. אפשרי ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכונת גילוח

קורן אריכא
    06/11/2008

אני ממליץ על המכונה של קאדוס גרמניה [מכונת פיניש] את יכולה להזמין אצלי במספרה מכונה לטווח של שנים רבות עם אחריות שמחתי לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף לך יעל!!!

n
    13/02/2010

ממש מקנאה בך על האומץ והקלילות... אצלי השיער ארוך מאוד מאוד ונשבר, מתפצל, נושר ויבש (לא משנה כמה אגזור קצוות ואטפח אותו). כל ספר (והיו לא מעטים) שנכנסתי אליו ממליץ לי לגלחו למשעי ... ולא להסתפק במכונה אלא ללכת עד הסוף ולגלחו אפילו עם תער ופשוט אין לי אומץ!!! למדי אותי... איך עושים זאת??? ... )-;...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו