מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער קצרלירון21/10/2008
היי,לפני כחודש בערך הסתפרתי בגלל שהשיער היה דליל ושרוף לפני שהסתפרתי היה לי שיער ארוך ועכשיו הוא בערך קצת יותר מהכתפיים וזה לא מתאים לפנים שלי מה אני עושה כדי להאריך את השיער יותר מהר ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יובל21/10/2008אין דרכים טבעיות להאריך את השיער זה רק עיניין של זמן ואין מה לעשות! אבל יש פיתרון שצורך השקעה כספית- שזה - תוספת שיער . אחותי עשתה תוספת שיער ב- 7,000 ש"ח כן כן מלא! וזה היה משיער אמיתי וזה נשאר לשנה! כך שאם את רוצה את יכולה לעשות, אלא אם כן את יכולה לעשות תוספות שיער בהרבה יותר זולות! גשי למספרה מבוקשת וטובה ותתיעצי! מקווה שעזרתי וחג שמח יובל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה7000 שח יקר לתוספת שיער
רינת09/11/2008תוספת שיער אפילו שתהיה טבעית לגמרי תעלה בדרך כלל בפחות מ 7000 שח בכל מקרה תזהרי לחשוב על תוספות שיער זולות שיכולות לגרום נזק לשיער ולא נהנים מהם
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יודעת הבעיה היא..
לירון24/10/2008הבעיה היחידה שזה עולה הרבה כסף הלכתי לספר בת"א והוא שיער שאני צריכה 150 תוספות בגלל שסתפרתי וכל תוספת עולה 50 זה יוצא לי פול כסף ולא רק זה הוא אמר לי שצריכים לחדש את זה כל מספר חודשים שחידוש עולה 500 שקל יוצא יקר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
זאב לוין26/10/2008מבלי לראות את שיערך קשה לי להחליט כמה חרוזים שיערך דורש אבל לפי הצעת מחיר שקבלת נראה לי שהמחיר קצת גבוה, אפשר להשיג מחיר יחסית בהרבה יותר זול, את יכולה לתאם פגישה ליעוץ ללא תשלום
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת נכונה
קורן אריכא24/10/2008אני ממליץ לשמור על האורך ולדרג את השיער על מנת שתוכלי להאריך את שיערך שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שווה וזה..
לירון26/10/2008אבל למה שאני התכוונתי זה להלחמה לא לקליפסים אבל בכל מקרה אם את יודעת איך קוראים לחנות זה יעזור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהאריך את השיער
קורן אריכא27/10/2008אני ממליץ לא לגעת בשיער ולתת לו לגדול באופן טיבעי .הדרך הכי טובה להאריך שיער לקנות איזה כובע חדש ותאמיני שהייה בסדר ,בכל מקרה אם את מסתפרת לשמור על האורך ולדרג את השיער ולא יותר שמחתי לעזור ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קורן אריכא10/11/2008אני ממליץ שתחכה בסבלנות מפני שאין חומריים אשר מאיצים את צמיחת השיער בכל אופן פשוט סבלנות עד שיגיע לאורך שאתה מעוניין .שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)