צביעת שורשי שיער כהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שורשי שיער כהים
    מיטל
    08/07/2007

היי, רציתי לשאול שאלה:
    צבע השיער הטבעי שלי הוא שחור כהה מאוד, ועד לפני כשנה הייתי צובעת את שיערי בגוון חום בהיר עם גוונים בצבע בלונד (לצורך כך עשיתי הבהרה של השיער במספרה).
    בשנה האחרונה אני צובעת את שיערי בערכות הביתיות של אינדולה ומשום מה תמיד שורשי השיער שלי יוצאים בצבע ג'ינג'י- דבר שאני ממש לא רוצה...!
    הבנתי מיועצת של "וולה" ב"סופר פארם" שאם אני אצבע את השורשים בצבע על בסיס אפור, למשל 9/01 של "וולה ספירה" או 9/1 מסדרת "קולסטון" כ-30 דקות ואח"כ אסתרק כך שהצבע יגיע לשאר השיער למשך כ-5 דקות נוספות זה יפתור לי את הבעיה של הג'ינג'י ויתקבל הצבע החום בהיר- בלונד שאני רוצה.
    האם הדבר מדויק ולא יכול להיגרם לי נזק, למשל שיער שרוף, בקטע של הגוונים בשערי?
    האם יש פתרון אחר, טוב יותר, לבעיה זו?
    האם ישנו צבע נוסף שאתם ממליצים עליו, כמובן באופן כללי?
    תודה רבה ושבוע טוב,
    מיטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שורשי שיער כהים

הוספת תגובה

• ...?

מיטל
    09/07/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

זאב לוין
    09/07/2007

ההדרכה שקיבלת מהדיילת של וולה מצוינת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו