מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם מתאים לשיער נושרגלית08/07/2007
יש לי שיער מתולתל ולאחרונה הוא נעשה דליל, דק, שביר ונושר בכמויות גדולות מאוד. כמו כן, אני לא מצליחה להאריך אותו כי הוא לא צומח כלל(לא הסתפרתי כבר למעלה משנתיים- אפילו לא קצוות) אני משתמשת באופן יומיומי בקרם לחות לשיער וחופפת בד"כ פעם בשבוע כך שנוצר מצב שהקרם נשאר על השיער לאורך זמן ואני אפילו מוסיפה עוד קצת קרם לחות כל יום- אחרת השיער נראה יבש, התלתלים לא מתעצבים והשיער נראה נפוח כמו צמר גפן קשה אך דליל מאוד. ניסיתי כל מיני קרמים לשיער, הפשוטים האלה שמוכרים בסופר פארם ועם כולם הייתה לי אותה בעייה. האם יכול מהיות שהתופעות שציינתי קשורות לשימוש בקרמים? אני מעוניינת בקרם לשיער שישפר את מראה התלתלים שלי ויפתור את כל התופעות והבעיות שציינתי ושלא יהיה יקר מידי. האם בכל זאת אפשר למצוא קרם כזה בזול בסופר פארם? האם תוכל להמליץ לי על קרם מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצרי איתי קשר
גלי09/07/2007אשוחח איתך במייל יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי תצרי איתי קשר במייל דחוף
גלי09/07/2007כל מה שכתבת על עצמך זה כאילו שאני התלונתי שתינו באותה צרה ויש לי מה לומר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלההחהח
גלי09/07/2007ייךןיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
זאב לוין09/07/2007במקרה שלך הבעיה היא לא בקרמים, יש כמה סיבות לתופעה הנ"ל:
1.דיאטה פתאומית וקיצונית
2. תזונה לא נכונה
3. חוסר ויטמינים בגוף
4.תופעה שמאפיינת את גיל המעבר
יש לגשת ליעוץ אצל רופא עור, בכל מקרה מומלץ להסתפר קצוות כדי שהם לא יתפצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)