קרם מתאים לשיער נושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם מתאים לשיער נושר
    גלית
    08/07/2007

יש לי שיער מתולתל ולאחרונה הוא נעשה דליל, דק, שביר ונושר בכמויות גדולות מאוד. כמו כן, אני לא מצליחה להאריך אותו כי הוא לא צומח כלל(לא הסתפרתי כבר למעלה משנתיים- אפילו לא קצוות) אני משתמשת באופן יומיומי בקרם לחות לשיער וחופפת בד"כ פעם בשבוע כך שנוצר מצב שהקרם נשאר על השיער לאורך זמן ואני אפילו מוסיפה עוד קצת קרם לחות כל יום- אחרת השיער נראה יבש, התלתלים לא מתעצבים והשיער נראה נפוח כמו צמר גפן קשה אך דליל מאוד. ניסיתי כל מיני קרמים לשיער, הפשוטים האלה שמוכרים בסופר פארם ועם כולם הייתה לי אותה בעייה. האם יכול מהיות שהתופעות שציינתי קשורות לשימוש בקרמים? אני מעוניינת בקרם לשיער שישפר את מראה התלתלים שלי ויפתור את כל התופעות והבעיות שציינתי ושלא יהיה יקר מידי. האם בכל זאת אפשר למצוא קרם כזה בזול בסופר פארם? האם תוכל להמליץ לי על קרם מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם מתאים לשיער נושר

הוספת תגובה

• תצרי איתי קשר

גלי
    09/07/2007

אשוחח איתך במייל יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי תצרי איתי קשר במייל דחוף

גלי
    09/07/2007

כל מה שכתבת על עצמך זה כאילו שאני התלונתי שתינו באותה צרה ויש לי מה לומר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לההחהח

גלי
    09/07/2007

ייךןיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי

זאב לוין
    09/07/2007

במקרה שלך הבעיה היא לא בקרמים, יש כמה סיבות לתופעה הנ"ל:
    1.דיאטה פתאומית וקיצונית
    2. תזונה לא נכונה
    3. חוסר ויטמינים בגוף
    4.תופעה שמאפיינת את גיל המעבר

יש לגשת ליעוץ אצל רופא עור, בכל מקרה מומלץ להסתפר קצוות כדי שהם לא יתפצלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו