מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחור ובלונד - בבקשה זה דחוף:> ילדונת25/10/2008
היה לי שיער שטני-חום אני צבעתי אותו לשחור... עכשיו אני מעוניינת לצבוע לשטני או לבלונד... אני רוצה כעיקרון בלונד אבל אומרים שאם צובעים על שחור עם בלונד זה שורף את השיער ויהיה לי נשירה מטורפת, האם זה נכון? ומה בעיניין השטני? אם אצבע שטני עם שחור, האם יש מצב לנשירה? מה מומלץ יותר שטני או בלונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווואיי ואיי
ספיררררררר25/10/2008אל תחזרי על טעויותת של אחרים היה לי שיער חום צבעתי אותו לשחור ואחרי כמה זמן רציתי שיההיה לי שיער שטני-בלונד אז צבעתיי ולא יצא הצבע אז צבעתי שוב ושוב ושובבבבבב עד שנהרס השיער ועכשיו החזרתי לטבעי אאאל תצבעיי!!!!!!! זה טעותתתתת יהיה לך נשירה והשיער שלך יהיה שביר וחלש ותשארי עם שיער קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחור לבלונד
קורן אריכא27/10/2008חמודה אני לא ממליץ לגעת בשיער בפעולה כימית אם את רוצה שישאר לך שיער אני ממליץ שתלכי לספר שלך והוא יתן לך הסבר יותר מפורט אני בכל אופן לא ממליץ לגעת בשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)