שחור ובלונד - בבקשה זה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחור ובלונד - בבקשה זה דחוף
    :> ילדונת
    25/10/2008

היה לי שיער שטני-חום אני צבעתי אותו לשחור... עכשיו אני מעוניינת לצבוע לשטני או לבלונד... אני רוצה כעיקרון בלונד אבל אומרים שאם צובעים על שחור עם בלונד זה שורף את השיער ויהיה לי נשירה מטורפת, האם זה נכון? ומה בעיניין השטני? אם אצבע שטני עם שחור, האם יש מצב לנשירה? מה מומלץ יותר שטני או בלונד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ווואיי ואיי

ספיררררררר
    25/10/2008

אל תחזרי על טעויותת של אחרים היה לי שיער חום צבעתי אותו לשחור ואחרי כמה זמן רציתי שיההיה לי שיער שטני-בלונד אז צבעתיי ולא יצא הצבע אז צבעתי שוב ושוב ושובבבבבב עד שנהרס השיער ועכשיו החזרתי לטבעי אאאל תצבעיי!!!!!!! זה טעותתתתת יהיה לך נשירה והשיער שלך יהיה שביר וחלש ותשארי עם שיער קצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחור לבלונד

קורן אריכא
    27/10/2008

חמודה אני לא ממליץ לגעת בשיער בפעולה כימית אם את רוצה שישאר לך שיער אני ממליץ שתלכי לספר שלך והוא יתן לך הסבר יותר מפורט אני בכל אופן לא ממליץ לגעת בשיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו