מחליק= אסור!?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחליק= אסור!?
    אל
    09/07/2007

השיער שלי שצבעו הטבעי הוא חום כהה נצבע הרבה מאוד פעמים לכל מיני צבעים, לאחר שנרגעתי, ואני רוצה לשקם את השיער ולגדלו מחדש, אני רוצה לגזור כ-10 ס"מ מהאורך על מנת להיפטר מהקצוות השרופם ביותר , ולגדל את השיער בלי לפגוע בו יותר מדי ( רק הוספת גוונים עדינים על הצבע הטבעי), הבעיה היא שהשיער שלי לא יושב טוב כשהוא קצר, והפתרון היחידי שאני רואה לבעיה זו היא שימוש במחליק שייתן לי קצת צורה לשיער עד שהוא ייגדל לאורך הרצוי...השאלה שלי היא : האם מותר לי בכלל להשתמש במחליק באופן קבוע כאשר השיער שלי ממש ממש הרוס ( עבר המון המון צביעות), והאם הנזק יהיה גדול?
    תודה מרא ש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחליק= אסור!?

הוספת תגובה

• מחליק........

רונן פלג
    09/07/2007

עדיף מפן והכי חשוב להשתמש עם חומר מגן מפני נזקי חום
    *ללוריאל יש קרם שמורחים לפני השימוש בטוסטר(מחליק)שנקרא איירון פיניש מסדרת הוט סטייל
    ניתן להשיג במספרות בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספרות

אל
    10/07/2007

אתה מכיר מספרות בסביבת הרצליה שמוכרים את הקרם הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משנה מצאתי כבר..

אל
    11/07/2007

תודה בכל זאת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו