מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד מאודאושרת30/10/2008
היי יש לי שיער גלי-מתותל יבש ומפוצל התחלתי לעשות פן בתקופה האחרונה- בערך בעם בחודש.והשתמשתי הרבה בטיפות סיליקון. עכשיו אני רוצה לעשות פתיחת תלתלים - 1) מה זה? יש כמה סוגים? 2) האם זה יכול לגרום נזק? 3) האם זה מתאים לשיער שלי? 4) האם זה בסדר לעשות אצל ספרית מנוסה במספרה ביתית? אשמח לקבל תשובות על ככככל השאלות תודה רבה לכם אתם אחלה אתם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלתלים
רונן פלג31/10/2008היי אושרת,
פתיחת תלתלים זה בעצם החלקה קלה , שמיועדת לבנות שיש להם בעיית נפח בשיער, בדרך כלל זה בנות עם תלתלים ובעיה בעיצוב השיער.
ההחלקה אינה מזיקה או הורסת שיער אבל הכל תלוי מי מבצע את ההחלקה וכמובן באיזה החלקה משתמשים, אני עובד עם אקסטנסו של לוריאל פרופסיונל ממולץ מאוד.
אני לא ממליץ לעשות פעולה כימית כזו בבית אלא במספרה שיודעת מה היא עושה.
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית אם זה מתאים לסוג השיער שלי
אושרת03/11/2008מלמעלה הוא די חלק ומהאמצע הוא גלי-מסוסל. שיער יבש, מפוצל ולא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכדי לאבחן התאמה לשיערך ספציפית....
רונן פלג04/11/2008צריך לראות ולחוש אותו מקרוב דבר שלא ניתן לעשות דרך צג מחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא פתיחת תלתלים
משה14/11/2008היי, יש לי עוד כמה שאלות להוסיף: איך זה נראה בסופו של דבר? התלתלים נעשים גדולים יותר? אני מכירה הרבה בנות ששיערן פשוט נהרס אחרי הפתיחת תלתלים והן היו צריכות לגלח את הראש...לא יצא לי לשמוע על בנות שיצאו מרוצות...למה זה קורה בעצם ומה הסיכוי שזה כן יצא טוב? זה תלוי בסוג שיער אולי, אם מקורזל יותר או פחות? לפי מה שאתה אומר זה תלוי מי עושה ועם איזה חומר, אבל איך אפשר לדעת מי מוצלח בתחום הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)