שאלה חשובה מאוד מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד מאוד
    אושרת
    30/10/2008

היי יש לי שיער גלי-מתותל יבש ומפוצל התחלתי לעשות פן בתקופה האחרונה- בערך בעם בחודש.והשתמשתי הרבה בטיפות סיליקון. עכשיו אני רוצה לעשות פתיחת תלתלים - 1) מה זה? יש כמה סוגים? 2) האם זה יכול לגרום נזק? 3) האם זה מתאים לשיער שלי? 4) האם זה בסדר לעשות אצל ספרית מנוסה במספרה ביתית? אשמח לקבל תשובות על ככככל השאלות תודה רבה לכם אתם אחלה אתם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד מאוד

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים

רונן פלג
    31/10/2008

היי אושרת,

פתיחת תלתלים זה בעצם החלקה קלה , שמיועדת לבנות שיש להם בעיית נפח בשיער, בדרך כלל זה בנות עם תלתלים ובעיה בעיצוב השיער.
    ההחלקה אינה מזיקה או הורסת שיער אבל הכל תלוי מי מבצע את ההחלקה וכמובן באיזה החלקה משתמשים, אני עובד עם אקסטנסו של לוריאל פרופסיונל ממולץ מאוד.

אני לא ממליץ לעשות פעולה כימית כזו בבית אלא במספרה שיודעת מה היא עושה.

אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית אם זה מתאים לסוג השיער שלי

אושרת
    03/11/2008

מלמעלה הוא די חלק ומהאמצע הוא גלי-מסוסל. שיער יבש, מפוצל ולא בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכדי לאבחן התאמה לשיערך ספציפית....

רונן פלג
    04/11/2008

צריך לראות ולחוש אותו מקרוב דבר שלא ניתן לעשות דרך צג מחשב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנושא פתיחת תלתלים

משה
    14/11/2008

היי, יש לי עוד כמה שאלות להוסיף: איך זה נראה בסופו של דבר? התלתלים נעשים גדולים יותר? אני מכירה הרבה בנות ששיערן פשוט נהרס אחרי הפתיחת תלתלים והן היו צריכות לגלח את הראש...לא יצא לי לשמוע על בנות שיצאו מרוצות...למה זה קורה בעצם ומה הסיכוי שזה כן יצא טוב? זה תלוי בסוג שיער אולי, אם מקורזל יותר או פחות? לפי מה שאתה אומר זה תלוי מי עושה ועם איזה חומר, אבל איך אפשר לדעת מי מוצלח בתחום הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו