שאלה על צבע שיער+מוצרים מומלצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על צבע שיער+מוצרים מומלצים
    שרון
    01/11/2008

שלום רב, אני עושה גוונים על צבע שיער טבעי ( צבע השיער הטבעי הוא חום כהה מאוד), לאחרונה מרוב עשיית הגוונים אני חושבת להפסיק לעשות גוונים מכיוון שהשיער מאוד נשבר+ שרוף+ נושר!! כל השיער שלי בלונדיני כתוצאה מהגוונים ותמיד" בכיפת הראש" ( במיוחד מאחור רואים את השיער הטבעי שלא נצבע בגוון , בקיצור התחלתי לחשוב על צביעת השורשים לבלונד כך שהתקבל מראה אחיד יותר לגוון,אך הבנתי שאם אצבע לבלונד את השורשיםאז מה שהתקבל הוא גוון כתום בגלל שהטבעי שלי כהה,ולכן יש לי כמה שאלות 1. מה ניתן לעשות ע"מ לקבל צבע שורש לא כתום ולא בלונד מדי? 2. לשיער כפי שהגדרתי ( יבש , שבירמאוד, ונושר) כמה פעמים בשבוע מומלץ לחפוף ,ואם אילו מוצרים מומלץ? ( מתנצלת על האורך, ותודה מראש על תשובתכם!) שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרון

זאב לוין
    03/11/2008

לגבי השאלה הראשונה - מבלי לראות את שיערך אני לא יכול להמליץ לך על גוון ספציפי בצבע
    את כל סוגי השיער מומלץ לחפוף 2-3 בשבוע
    אני ממליץ על שמפו 1.2 וולה אס פי ומסיכה פאוור אס פי וסרום לשיקום ועטיפת קצוות מפוצלים של לייפטקס וולה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו