אני צריכה עזרה בבקשה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה בבקשה ...
    אורית
    10/11/2008

יש לי קצוות מפוצלים ויבשים .. איך אני יכולה לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה .. לפני כשבוע הלכתי להיתייעץ עם הספר שלי עם איזו תספורת מתאימה לי (יש לי שיער דיי ארוך , כימעט עד התחת) הוא אמר לי שצריך פשוט להעיף את כל השיער הזה ולעשות לי תספורת ממש ממש קצרה , מכיוון שזה שיער וזה משהו מאוד חשוב במראה פחדתי לעשות זאת אז הלכתי ויתיעצתי עם עוד כמה מעצבי שיער וכל אחד אמר לי משהו שונה .. המעצב הראשון אמר לי לדרג באורך , ועוד 3 מעצבי שיער אמרו לי פשוט להעיף את כל האורך לעשות כמה שלבים לפני קרחת שזה ממש ממש קצר וממש מפחיד אותי לעשות את זה (בדרך כלל אני סומכת על המעצב שיער שלי) ועוד 2 מעצבי שיער אמרו לי לעשות קארה קלאסי והייתה לאחד מהם עוד דעה והוא אמר לי או שתעשי קארה קלאסי או שפשוט תעיפי את כל השיער תעשה משהו קצר ומבולגן כזה .. שאלתי היא כזאת , מה אתה מציע לי לעשות , להקשיב למעצבי שיער ולעשות כמה שלבים לפני קרחת , או להשאיר באורך ולדרג ? ואם תוכל להגיד לי מה דעתך אני אשמח , (לפי מה שאתה חושב , לפי מה שאני מתארת את עצמי) יש לי שיער שטני אני נמוכה ואני רזה .. אשמח אם תענה לשאלות שלי בהקדם זה ממש חשוב לי ... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה בבקשה ...

הוספת תגובה

• תספורת מתאימים לפי מבנה הפנים

רינת
    10/11/2008

עיצוב שיער קובעים לפי מבנה הפנים בכל מקרה שיער ארוך נותן מראה נשי וסקסי לרובם תראי את הטרנד של תוספות שיער למשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית

קורן אריכא
    11/11/2008

אין מצב שאת גוזרת את השיער לכיון של קצת לפני קרחת ,אני ממליץ אם יש לך שיער ארוך לשמור על האורך ולדרג אותו בצורה משמעותית על מנת לשפר את מראה השיער ובנוסף להשתמש במסכה לשיער יבש ופגום על מנת לתת לשיער ברק ,אם בא לך לעשות שינויי כל שהוא הקרה חזר לאופנה וזה יכול להיות מעניין וזה גם יכול להוסיף גובה ,אני ממליץ בכל אופן שתשלחי לי תמונה למייל שלי שאני יעשה דיאגנוזה על השיער ויגיד לך תשובה מדוייקת, בכל אופן אני גם ישמח אם תגיעיי אלי לסלון ונקיים פגישת ייעוץ ללא תשלום ואני יאמר לך את דעתי ,שמחתי לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו