המספרה של זאב לוין! הודעה לזאב לוין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המספרה של זאב לוין! הודעה לזאב לוין
    שרית
    14/11/2008

שלום, לפני כמה חודשים הייתי במספרה שלך והייתי מאוד מאוד מרוצה מהתוצאות, השיער שלי נראה נהדר והתספורת מאוד התאימה לפנים שלי. כמו כן, שילמתי מחיר סביר למדי. אחותי מתחתנת בחודש הבא ואני רוצה לסדר את השיער. אני לא רוצה תסרוקת גרנדיוזית, אלא פשוט שיער אסוף למעלה שיחמיא לפנים וייתן להם מסגרת טובה, וכמובן שהתסרוקת תחזיק מעמד כל הערב מבלי שתתפרק. תוכל לומר בערך כמה תעלה תסרוקת כזו? אם אינך יכול לומר לי מחיר, אולי תוכל לומר האם זה עולה הרבה יותר מתספורת רגילה? כמו כן, הבנתי שאפשר גם לעשות מניקור ואיפור ערב בסטודיו, האם זה נכון? והאם אפשר לעשות גם פדיקור? בברכה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל

זאב לוין
    16/11/2008

קודם כל תודה רבה לך על הפרגון
    עלות התסרוקת נעה בין 350 ל 650 שח תלוי בעיצוב התסרוקת ואביזרים , כמו כן את יכולה לקבל יום פינוק מלא הכולל מניקור ופדיקור ואיפור ערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, כמו כן

מיכל
    19/11/2008

תודה, כמו כן כמה יעלה יום פינוק מלא והאם במחיר התסרוקת נכללת גם תספורת? אני רוצה לרענן את התספורת שלי. והאם יש הנחה אם אני מביאה חברה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה אל תשכח אותי

שרית
    21/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו