שיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתולתל
    שירי
    22/11/2008

אני מניחה שהנושא הזה בטח עלה כאן כמה פעמים אבל אני בבעיה ממש רצינית.. יש לי שיער מתולתל ולא משנה איזה קרמים ניסיתי בסופו של דבר הוא מתנפח ומתכווץ ונראה ממש לא טוב..ונפוח! במה עלי להשתמש כדי לגרום לתלתליי ליפול במקום להתכווץ? באיזה תכשיר להשתמש? אשמח אם תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתולתל

הוספת תגובה

• שירי

זאב לוין
    23/11/2008

במקרה שלך אני ממליץ לעשות פתיחת תלתלים וזה יעשה לך עבודה מצוינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים

שירי
    24/11/2008

כבר עשיתי פתיחת תלתלים לפני כמה שנים בערך ולא הייתי רוצה לחזור על כך שוב כי שיערי לא במיטבו כרגע בשל נשירת שיער קשה.. האם שימוש במוס לשיער מתולתל יתן לתלתליי מראה "נופל" ולא מכווץ? על מה היית ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, אותה בעייה גם אצלי! שילמתי הון

חלי
    28/11/2008

עבור גלייז תפוחים, מוסים משחות למינהם ועוד... עד היום לא מצאתי את המשחה והצבע לשיער שלי... שייתן לשיער מראה מתולתל טבעי ויפה. ואני נאלצת כל בוקר לחפוף את השיער בגלל היובש והנפיחות. יש לי ניסיון רב, אך לצערי השנה מרגע אחד של יאוש החלטתי לעבור הבהרת שיער. דבר שלא מומלץ בכללללללל!!!! אם יש לך קצת מידע בעניין תלתלים או טיפול נכון לשיקום השיער אחרי הבהרה. אודה לך בעניין ומי יודע אולי אבוא לקבל אצלך ייעוץ . תודה וביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי

זאב לוין
    02/12/2008

פתיחת תלתלים או החלקת שיער ממש לא גורמים לנשירת שיער אבל מבלי לראות את שיערך קשה לי להמליץ לך על משהו ספציפי
    אני מזמין אותך ליעוץ ללא תשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו