מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מתולתלשירי22/11/2008
אני מניחה שהנושא הזה בטח עלה כאן כמה פעמים אבל אני בבעיה ממש רצינית.. יש לי שיער מתולתל ולא משנה איזה קרמים ניסיתי בסופו של דבר הוא מתנפח ומתכווץ ונראה ממש לא טוב..ונפוח! במה עלי להשתמש כדי לגרום לתלתליי ליפול במקום להתכווץ? באיזה תכשיר להשתמש? אשמח אם תעזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
זאב לוין23/11/2008במקרה שלך אני ממליץ לעשות פתיחת תלתלים וזה יעשה לך עבודה מצוינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים
שירי24/11/2008כבר עשיתי פתיחת תלתלים לפני כמה שנים בערך ולא הייתי רוצה לחזור על כך שוב כי שיערי לא במיטבו כרגע בשל נשירת שיער קשה.. האם שימוש במוס לשיער מתולתל יתן לתלתליי מראה "נופל" ולא מכווץ? על מה היית ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, אותה בעייה גם אצלי! שילמתי הון
חלי28/11/2008עבור גלייז תפוחים, מוסים משחות למינהם ועוד... עד היום לא מצאתי את המשחה והצבע לשיער שלי... שייתן לשיער מראה מתולתל טבעי ויפה. ואני נאלצת כל בוקר לחפוף את השיער בגלל היובש והנפיחות. יש לי ניסיון רב, אך לצערי השנה מרגע אחד של יאוש החלטתי לעבור הבהרת שיער. דבר שלא מומלץ בכללללללל!!!! אם יש לך קצת מידע בעניין תלתלים או טיפול נכון לשיקום השיער אחרי הבהרה. אודה לך בעניין ומי יודע אולי אבוא לקבל אצלך ייעוץ . תודה וביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
זאב לוין02/12/2008פתיחת תלתלים או החלקת שיער ממש לא גורמים לנשירת שיער אבל מבלי לראות את שיערך קשה לי להמליץ לך על משהו ספציפי
אני מזמין אותך ליעוץ ללא תשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)