חשמל סטאטי בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשמל סטאטי בשיער
    מריה
    25/11/2008

שיערי הנו גלי עד מתולתל,ארוך, וטבעי לגמרי, ללא צבעים. לאחר חפיפה, מריחת קרם או מוס וייבוש, השיער נראה נהדר. אולם למחרת, הוא נראה תמיד נורא: הוא מאבד נפח וחיות ומלא בחשמל סטאטי, או frizz (אני לא בטוחה איך קוראים לתופעה הזו). מה אפשר לעשות כדי שהשיער יראה טוב מבלי שאני אאלץ לחפוף אותו כל יום? חשוב לציין כי הסתפרתי לאחרונה, כך שאין לי קצוות מפוצלים או יבשים, כמו כן, השיער שלי מתנהג כך כל השנה, ולא רק בחורף או בקיץ. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשמל סטאטי בשיער

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

מריה
    03/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשמל סטטי

קורן אריכא
    06/12/2008

אני ממליץ לך לישון עם שיער אסוף ולא פזור על מנת שלא כל בוקר תקומי עם חשמל סטטי בכל אופן אני ממליץ שפשוט תתני לשיער להתייבש עם הקרם בטבעיות ולא עם פן .שמחתי לעזור ותעדכני אותי אם ישתנה משהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו