החלקה קרמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה קרמית
    דודי
    17/07/2007

למעצב השיער שלום רב יש לי שיער ארוך אבל ממש מתולתל ונפוח רציתי לעשות החלקה יפנית אך הספר שלי המליץ לי לעשות החלקה קרמית ולא יפנית כי הוא הוא אמר לי שאני לא "אסתדר " איתו בכל אוםן הוא עשה לי את ההחלקה היפנית ובסוף התהליך שם לי ספריי סיליקון אחרי 6 ימים שלא חפפתי כמו שהודרכתי השיער אומנם ירד בנפחו אבל ממש לא הייתה החלקה כמו שרציתי השאלה שלי מה גרם לזה לקרות האם לסיליקון שהוא שם לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה קרמית

הוספת תגובה

• החלקה קרמית

זאב לוין
    17/07/2007

החלקה יפנית או קרמית זה בדיוק אותה החלקה ואין שום הבדל בין שתי הפעולות והחומרים, ככל הנראה שהעבודה שבוצעה לא בוצעה טוב לכן את לא נהנית מהתוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליקון

דודי
    17/07/2007

לא שאלתי מה ההבדל בין קרמית ליפנית השאלה שלי הייתה האם השימוש בסיליקון במהלך תהליך ההחלקה פוגע בתהליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו