מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב- לענות מהר!חסוי17/07/2007
היי זו שוב אני, אנונימית.
עשיתי לא מזמן מדורג וזה יצא זוואה. הלכתי בזול למישהי שעשתה לי את התספורת רק ב-40 שקל, ואני ממש מבואסת ממה שיצא.
זה לא מדורג ולא בטיח.. זה נראה בדיוק כמו מקודם, כבר חזרתי אליה פעמיים, ובפעם השנייה זה עוד היה אותו הדבר.
אני מתחננת לעזרה, מישהו שיוכל להסביר לי איך עושים מדורג ארוך ויפה (אפשר גם קצר)
והכי טוב אם יוכל לשלוח לי תמונה!
בתודה,
אנונימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד חשוב שטענו לי המהירות האפשרים
חסוי17/07/2007אני חייבת שיענו לי כמה שיותר מהר.
אני רוצה כבר להסתפר כי אאני מאוד לא אוהבת את מה שעשו לי.. ואני רוצה אחר..
והחיים שלי קצרים מידי כדי לבזבז אותם על לחקות לתשובה מכם..
אז בקשה.. קצת למהר
(אני יודעת שזה נשמע כאילו אני איזה זקנה בת 50 אבל אני לא, אני צכה את זה.. כדי שאני לא יגיע ל 50 אם שער חסר צורה!)
אנונימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף למה לא עונים פה?
חסוי17/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
זאב לוין17/07/2007את צריכה לגשת למעצב שיער מקצועי ולהראות לו בקטלוג את מה שאת רוצה, אין באפשרותנו לתאר לך תספורת דרך הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עזרם לי ממש
ליאל22/07/2007אני לא אדם שהולך לספר מקצועי, זה יותר מידי יקר!
אני לא מתכננת להשקיע הרבה בתספורת- בגלל שכבר בזבזתי במקום הזול שעליו הלכתי, ואני רק צריכה שיגזרו לי עוד קצת, המישי שסיפרה אותי לא עשתה לי שכבות- שכך אמור להיות במדורג!
וגם אין לי מושג על ספרים מקצועיים, ואמשלי בחיים לא תסכים לכך.
מעולם ומתמיד היא מספרת אותי והיא מעולם לא עשתה מדורג אז היא מפחדת לעשות לי את זה ואז להרוס לי את השער!.
תודה ,אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל
זאב לוין22/07/2007את לא יכולה לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה, כשאמא שלך תסכים להסתפר אצל מעצבי שיער מקצועיים את תתחילי להנות מהתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהירה לאנונימית
אייל23/07/2007את לא חושבת ששאלות כאלה אין טעם להפנות לא למומחים ולא לשום אדם אחר כי אם לא טוב לך עם התספורת שעשו לך מה שאת צריכה זה להכנס למספרה אחרת ולהסביר את ההרגשה שנוצרה לך מהתספורת הקיימת ומה את מצפה מהשיער שלך [בקיצר אך את רוצה שהוא יהיה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)