אוף למה לא אתם לא עוניםםםם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוף למה לא אתם לא עוניםםםם?
    מור
    18/07/2007

השיער שלי בשנה האחרונה עבר התעללות רצינית.!!!
    שנה שעברה עשיתי פתיחת תלתלים,לאחר שלושה חודשים עשיתי הלחמות בשיער.השיער שלי היה צבוע בשחור ולאחר 5 חודשים ממתי שעשיתי את ההלחמות הורדתי אותם ועשיתי הבהרה לחום...
    המצב של השיער שלי ממש גרוע והוא מתקצר לי!!!!
    הצבע שלי עכשיו הוא חום אדמדם ואני שונאת את האדום הזה....אני לא רוצה לחזור לשחור ואז לעבור שוב את כל ההבהרות והשטויות האלו ...מה עדיף לצבוע את השיער או להוסיף קצת גוונים? ומה פחות הורס את השיער שזירה או הלחמה?? ושאלה נוספת היא מה אני יכולה לעשות כדי לרפאות את השיער שלי....אני עושה פאנים בתדירות גבוהה ואני לא יכולה לוותר על פאנים. אהה ואני גם לוקחת כדורים לחיזוק השיער...
    בקיצור הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם ולקבל עזרה לגבי הצבע...איך אפשר לרפאות את השיער ובלי לוותר על פן????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מור

זאב לוין
    18/07/2007

במקרה שלך מומלץ לשכוח מפסים בזמן הקרוב ולצבוע את השיער בגוון אחיד ובנוסף להשתמש בשמפו לשיער יבש, במסיכה אינטנסיבית + אמפולה לשיקום השיער של חברת וולה SP. את יכולה לא לוותר על הפן.
    נ.ב. את יכולה להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו