היי כמה שאלות חשובות אשמח אם תענו:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי כמה שאלות חשובות אשמח אם תענו:)
    שביטוש
    04/12/2008

אז ככה, יש לי שיער יבש מאוד ומתנפח.. כעיקרון הוא חלק גלי אבל הוא נראה ממש לא מוגדר מכוון שהוא מתנפח לכן אני משתמשת ב"נטורל פורמורלה לעיצוב תלתלים" והוא עושה ת'שיער מאווד יפה אך מעט שומני. אני מאוד מעונינת לטפח תשיער אבל ללא כל שמנוניות כזו או אחרת על איזה קרם אתם ממליצים לשיער חלק גלי לא יקר מידי במחיר סביר. ועוד שאלה יש לי נשירת שיער תקופה די ארוכה עוד מהחופש הגדול בערך עד עכשיו ואני לא יודעת איך לטפל בה... ממה נשירה בדרך נגרמת והאם אני צריכה לדאוג??? בתודה, שביט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשביט

קורן אריכא
    06/12/2008

אני ממליץ להשתמש בשמפו לנשירה על בסיס יומי ובנוסף אמפולות לנשירה ליפול של 3 חודשיים על מנת לטפל בבעיית הנשירה [מוצרים של שוורצקוף] ובנוסף מסכה ,חד משמעי לא להשתמש בנטורל פורמולה מפני שהוא גורם לשיער להיות שמנוני ,אלה להחליף קרם לחות [נובקס בונה תלתלים להשיג במספרות ,[פול מישל קרם לחות שבונה תלתלים וכדומה ] את מוזמנת אלי לסלון לקבלת ייעוץ . שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו