מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי כמה שאלות חשובות אשמח אם תענו:)שביטוש04/12/2008
אז ככה, יש לי שיער יבש מאוד ומתנפח.. כעיקרון הוא חלק גלי אבל הוא נראה ממש לא מוגדר מכוון שהוא מתנפח לכן אני משתמשת ב"נטורל פורמורלה לעיצוב תלתלים" והוא עושה ת'שיער מאווד יפה אך מעט שומני. אני מאוד מעונינת לטפח תשיער אבל ללא כל שמנוניות כזו או אחרת על איזה קרם אתם ממליצים לשיער חלק גלי לא יקר מידי במחיר סביר. ועוד שאלה יש לי נשירת שיער תקופה די ארוכה עוד מהחופש הגדול בערך עד עכשיו ואני לא יודעת איך לטפל בה... ממה נשירה בדרך נגרמת והאם אני צריכה לדאוג??? בתודה, שביט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשביט
קורן אריכא06/12/2008אני ממליץ להשתמש בשמפו לנשירה על בסיס יומי ובנוסף אמפולות לנשירה ליפול של 3 חודשיים על מנת לטפל בבעיית הנשירה [מוצרים של שוורצקוף] ובנוסף מסכה ,חד משמעי לא להשתמש בנטורל פורמולה מפני שהוא גורם לשיער להיות שמנוני ,אלה להחליף קרם לחות [נובקס בונה תלתלים להשיג במספרות ,[פול מישל קרם לחות שבונה תלתלים וכדומה ] את מוזמנת אלי לסלון לקבלת ייעוץ . שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)