צריכה עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה!!
    ...
    08/12/2008

אז ככה,,, יש לי שיער מתולתל ובאורך בינוני-ארוך.. כ=ל הקצוות שלי שרופים כי אני כבר מזמן הייתי אמורה להסתפר אבל לא הסתפרתי כי אני פשוט לא יודעת איזה תספורת מתאימה לי!! הבעיה היא שהשיער שלי נורא מתולתל וחשבתי לעשות מדורג ,, (כי אין שום דבר אחר שמתאים לתלתלים-- תקן אותי אם אני טועה...) ואני פוחדת שאחרי שאני אעשה את המדורג אז השיער שלי יהיה נורא מנופח ולא יישאר טוב... אז מה אני צריכה לעשות,,? מדורג ?? או שיש משהו מתאים אחר?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה!!

הוספת תגובה

• לדנה

קורן אריכא
    08/12/2008

אני ממליץ לדרג את השיער בצורה עדינה על מנת לא לגרום לנפח יתר על המידה ,בנוסף יש אופציה על מנת להוריד את הנפח לעשות פתיחת תלתלים ואז אני בטוח שהשיער יסתדר מצויין. בכל אופן לגבי נטורל פורמולה אני לא ממליץ מפני שהוא גורם לשיער להיות שמן, ובנוסף שורף אותו בגלל השמנוניות שהוא יוצר [ אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של נובקס הוא בונה תלתלים מעולה או גלייז של תפוחיים של פול מישל לקנות במספרות המובחרות] . בכל אופן אני מזמין אותך אלי למספרה לקבל ייעוץ ללא תשלום ,ואני בטוח שנפתור לך את הבעיה בצורה הכי טובה שיש, שמחתי לעזור ושבוע מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

...
    08/12/2008

תודה רבה : ))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו