מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה!!...08/12/2008
אז ככה,,, יש לי שיער מתולתל ובאורך בינוני-ארוך.. כ=ל הקצוות שלי שרופים כי אני כבר מזמן הייתי אמורה להסתפר אבל לא הסתפרתי כי אני פשוט לא יודעת איזה תספורת מתאימה לי!! הבעיה היא שהשיער שלי נורא מתולתל וחשבתי לעשות מדורג ,, (כי אין שום דבר אחר שמתאים לתלתלים-- תקן אותי אם אני טועה...) ואני פוחדת שאחרי שאני אעשה את המדורג אז השיער שלי יהיה נורא מנופח ולא יישאר טוב... אז מה אני צריכה לעשות,,? מדורג ?? או שיש משהו מתאים אחר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
קורן אריכא08/12/2008אני ממליץ לדרג את השיער בצורה עדינה על מנת לא לגרום לנפח יתר על המידה ,בנוסף יש אופציה על מנת להוריד את הנפח לעשות פתיחת תלתלים ואז אני בטוח שהשיער יסתדר מצויין. בכל אופן לגבי נטורל פורמולה אני לא ממליץ מפני שהוא גורם לשיער להיות שמן, ובנוסף שורף אותו בגלל השמנוניות שהוא יוצר [ אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של נובקס הוא בונה תלתלים מעולה או גלייז של תפוחיים של פול מישל לקנות במספרות המובחרות] . בכל אופן אני מזמין אותך אלי למספרה לקבל ייעוץ ללא תשלום ,ואני בטוח שנפתור לך את הבעיה בצורה הכי טובה שיש, שמחתי לעזור ושבוע מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
...08/12/2008תודה רבה : ))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)