יעוץ דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף!!
    אושרה
    18/07/2007

שלום רציתי לקבל את עזרתך!!!!
    לפני שנה הייתי עם גווניםם בכל הראש ועשיתי פתיחת תלתלין,לאחר כמה חודשים החלטתי לצבוע את השיער לחום שטני ויצא לי אדום,הספר המליץ לי לעשות גוונים כדי שבפעם הבאה שנצבע האדום יעלם לגמרי כדי שלאחר מכן יצא לי חום שטני כמו שרציתי,עשיתי את הגוונים ולאחר שבוע עשיתי החלקה כימית על גוונים. לא ידעתי שזה אסור והספר לא הזהיר אותי מזה..מאז השיער שלי נהרס לגמרי והצבע האדמדם לא עוזב אותי למרות הצביעות החוזרות...מה אני יוכל לעשות כדי לנטרל את הצבע האדום ולהבריא את השיער? אני שוקלת לצבוע את השיער לצבע הכי בהיר שאפשר ואז לעשות עליו בחזרה גוונים בלונדינים כמו בעבר כי כבר התיאשתי שלא יוצא לי הצבע שאני רוצה וגם השיער שלי כל כך נהרס,אפילו המגע שלו הוא כמו מגע של חוטי חשמל.
    מה אתה ממליץ לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ דחוף!!

הוספת תגובה

• אושרה

זאב לוין
    19/07/2007

קודם כל אני ממליץ להחליף את מעצב השיער שלך. שנית אני ממליץ לעבור למסיכות ולאמפולות שיקומיות לשיער. כדי לקבל תשובה מדויקת יותר תשלחי לי תמונה או שתצרי איתי קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו