שאלה בקשר לגוונים/פסים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לגוונים/פסים...
    angel
    22/12/2008

שלום יש לי שיער שחור פחם, עוד לא צבעתי מעולם (אני בת 27) הסתפרתי אתמול מדורג עם פוני עד אחרי הסנטר בערך...נוגע בכתפיים קצת...ממש יפה :) רציתי לשאול אם זה יהיה יפה וטוב להוסיף כמה גוונים או פסים בגוון פלטין לבן משהו כזה היה לי בעבר אבל על שיער קצר...(קוצים) יש לציין שאני בהירה בפנים, ועם הגוונים הפלטין שהיה לי כאילו נתן לי ברק/אור לפנים...דודה שלי תמיד קראה לי "אפרוח" חחחח ועכשיו מי שהיה רגיל לראות אותי עם הקוצים והפלטין אומר שהשחור מחשיך אותי, כאילו נראת כבויה ,למרות שאני לבנה בפנים.. רציתי להתייעץ אתכם מה כדאי האם כדאי, להוסיף על האורך שלי כרגע, קצת גוונים,פסים אני מעוניינת רק בפלטין(לבן) ניסיתי בעבר חום, וטיפה אדום...לא אהבתי תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לגוונים/פסים...

הוספת תגובה

• למה לא עונים?או של יודעים לתת פתרון

angel
    23/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנג'ל

רונן פלג
    28/12/2008

היי ,

קצת קשה לתת המלצה למישהו שלא מכירים ...
    קודם את צריכה להבין שלהגיע לפלטין אחרי שצבעת לשחור פחם זה בעייתי .......
    אבל שחור עם גוונים פלטין נראה לי ניגודים יותר מידי חזקים... אבל זה גם תלוי מה את רוצה לשדר?!
    וגם זה תלוי איזה גוונים/ אפקטים עושים.....

אני לא הייתי ממלץ פלטין כן הייתי הולך על אפקטים בצבע משפחת האדומים או החומים ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו