החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה
    סיגלי
    28/12/2008

יש לי שער בצבע חום עם כמה גוונים מקדימה,יעצו לי לעשות החלקה יפנית+ברזילאית בגלל הגוונים כמובן,אבל אני רוצה לצבוע את כל השער לחום ואז לעשות רק החלקה יפנית,השאלה היא אחריי כמה זמן אני יוכל לעשות החלקה יפנית,כי הרי ידוע שהגוונים יצאו לי אחריי כמה חפיפות !!! ואז אצטרך לצבוע שוב כמובן..... תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה.............

סיגלי
    29/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים????????????

סיגלי
    30/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסיגלי

ג'ולי מורד
    01/01/2009

היי, סיגלי לדעתי, מיותר לעשות פעמיים החלקה גם יפנית וגם ברזילאית את תשלמי המון כסף! כמו שכבר הבנת גם אם תצבעי את הגוונים עדיין לא תעלימי את הגוונים. מה שכן את יכולה לעשות. אם יש לך סבלנות אז תחכי עד שהגוונים בפוני ירדו לגמרי על ידי תספורות (כך אני הייתי עושה). שנית, אם אין הרבה גוונים בפוני אפשר למרוח רק על הגוונים חומר מאלחש ועל שאר השיער הבריא את החומר של ההחלקה היפנית. החומר המאלחש מאט את הקצב של ההחלקה ובמקביל מגן ושומר עליו שלא תיפגע! בהצלחה, ג'ולי מורד מעצבת שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו