טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוקל לעשות קליאופטרה. השיער שלי חום, וקליאופטרה הרי הופכת את השיער לשחור פחם, אז זה אומר בעצם שכשהשיער שלי יגדל הוא יגדל בצבע חום, ויהיה לי על השיער גם צבע חום וגם שחור?
ועוד שאלה שרציתי לדעת, זה לאחר ההחלקה, האם השיער החדש שצומח צומח עם ההחלקה או צומח רגיל, שזה השיער לפני ההחלקה (שממש לא נראה משהו).
ושאלה אחרונה, מה המחיר של קליאופטרה ? באיזה סביבות הוא נע ?
תודה רבה גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברגע שמתבצעת פעולת קליאופטרה אז אתה יכול להמשיך רק איתה היות ושום חומר אחר אינו יכול להתחבר איתה כימית ועלול להסב נזק בלתי הפיך ולכן עדיף לעשות החלקה יפנית ותשאר עם הצבע הטבעי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההחלקה צובעת את השיער לשחור, אך צבע השיער המקורי שלי הוא חום, והוא גדל. אז האם השיער החום יצא מבין השיערות השחורות או שהשיער ישאר שחור בצבע של הקליאופטרה?
תודה רבה! גיא