מספר שאלות לרונן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות לרונן...
    גיא
    22/07/2007

היי רונן

אני שוקל לעשות קליאופטרה. השיער שלי חום, וקליאופטרה הרי הופכת את השיער לשחור פחם, אז זה אומר בעצם שכשהשיער שלי יגדל הוא יגדל בצבע חום, ויהיה לי על השיער גם צבע חום וגם שחור?

ועוד שאלה שרציתי לדעת, זה לאחר ההחלקה, האם השיער החדש שצומח צומח עם ההחלקה או צומח רגיל, שזה השיער לפני ההחלקה (שממש לא נראה משהו).

ושאלה אחרונה, מה המחיר של קליאופטרה ? באיזה סביבות הוא נע ?

תודה רבה
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות לרונן...

הוספת תגובה

• גיא

רונן פלג
    24/07/2007

ברגע שמתבצעת פעולת קליאופטרה אז אתה יכול להמשיך רק איתה היות ושום חומר אחר אינו יכול להתחבר איתה כימית ועלול להסב נזק בלתי הפיך ולכן עדיף לעשות החלקה יפנית ותשאר עם הצבע הטבעי שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, אבל לא ברור לי...

גיא
    24/07/2007

ההחלקה צובעת את השיער לשחור, אך צבע השיער המקורי שלי הוא חום, והוא גדל. אז האם השיער החום יצא מבין השיערות השחורות או שהשיער ישאר שחור בצבע של הקליאופטרה?

תודה רבה!
    גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו