לחמצן בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחמצן בבית
    אורי
    02/01/2009

נעים מאוד, אני אורי :) אני נורא אוהבת להתעסק עם השיער, לצבוע ולשנות. היה לי שיער ארוך, קצר (קוצים), אדום, ירוק, בורדו וכדומה. ועכשיו.. בא לי בלונדיני.. יש כמה בעיות. 1. אין לי כסף בשביל לשלם למספרה, כי זה עולה הרבה כסף. 2. ניסיתי לחמצן פעם חלק מהשיער, הבעיה היא שהשיער שלי צבוע (חלקו בשחור, חלקו בחום, וחלק בלונדיני שעשיתי במספרה), קיצר לא הצלחתי לחמצן. 3. אני לא יודעת איך,באיזה מי חמצן ואבקה להשתמש על מנת שזה באמת יצבע לבלונדיני ולא כמו פעם שעברה. אשמח לתשובות בנוגע לאיך לחמצן... האם כדאי? הצבע הטבעי הוא חום כהה... והגבות באמת די כהות אבל ראיתי כמה בנות עם גבות כהות שדווקא מתאים להן בלונדיני. אם צריך תמונה אפשר במייל שכתובתו היא: [email protected] ואם מישהו רוצה שפן נסיונות למספרה, גם בשמחה :) שבת שלום!!! תודה מראש! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחמצן בבית

הוספת תגובה

• אורי

רונן פלג
    04/01/2009

היי אורי ....

אני מאוד מבין את הכיף בניסיונות של לעשות צבעים בבית ....
    אבל כשמדובר בהבהרה במיוחד כששיער שלך עבר כל כך הרבה צבעים ההבהרה ממש לא תצא לך אחידה והפחד שלי שזה יצא לך כמו ליצנית.
    אם השיער שלך היה בגוון אחיד זה היה אולי סיפור אחר .... אבל....
    לכן הייתי ממליץ כן ללכת למספרה ולא בבית גם מפחד שתהרסי את השיער/קרקפת עם חומר החימצון.

אשמח לעזור
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו