דחוף עזרהה.. : /

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרהה.. : /
    קורל
    03/01/2009

יש לי שיער ארוך מתולתל ועבה יחסית עם מלא בקבוקים . אני מתלבטת אם לעשות פוני לצד . פשוט ניכל הזמן יעבור עליו עם פאן ומחליק, מלא אומרים שיתאים לי ולי ממש בא לעשות. מה אתם ואמרים ?::X ועוד שאלה אני נורא רוצה לעשות דילול בשיער ושאלתי כמה ילדות והם אומריות לי שאני לא יעשה כי זה יעשה לי קרחות וכאלו . ואני לא יודעת מה לחשוב למרות שאני רוצה ממש לעשות דילול כי נמאס לי מהשיער , אני כל הזמן הולכת איתו לבית הספר עם קוקו גבוה וזה כבר מייאש ועשה לי קרחון קטן באמצע . אשמח עם תענו לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרהה.. : /

הוספת תגובה

• קורל

רונן פלג
    04/01/2009

היי קורל,

לשאלתך הראשונה .. אני ממש לא ממליץ לעשות פוני לשיער מתולתל .. בהתחלה זה נחמד אבל אחרי זה, זה מתיש ונהיה בעייתי .. מניסיון.

לגבי דילול שיער..."שלילי" את פשוט צריכה למצוא ספר טוב שיודע לספר שיער תלתלים ויש דירוג שמתאים לסוג השיער שלך ויהיה לך הרבה יותר קל.

אשמח לעזור, צרי קשר
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו