החלקה יפנית לגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית לגבר
    יאיר
    09/01/2009

שלום, יש לי שיער מתולתל מאוד, ויבש ובקיצור, ההפך הגמור משיער חלק. פעם הייתי עושה פאנים טובים לעצמי והייתי מגיע לתוצאות מאוד טובות והוא היה נראה חלק. עכשיו יש לי שאלה, ראיתי למשל איזה אתיופי לפני כמה זמן, והשיער שלו היה ממש חלק וארוך מאוד, חלק לגמרי. זה החלקה בטוח נכון ? ואיזה החלקה זאת ? יפנית ? אני רוצה לעצמי החלקה שאני אוכל לעשות והשיער שלי יראה חלק בטבעי, שאני לא אצטרך לשבת עם פאנים כל פעם או כשאני נכנס למים הכל יהרס והוא יראה שוב מתולתל מאוד. השיער שאני מדבר בסביבות האורך של 5..6 ס''מ. איזה החלקה מומלצת לי ? ושוב אני אומר , השיער שלי כמעט כמו של אתיופי, הוא באמת מאוד מתולתל , יבש וקשה. איזה החלקה הכי מומלצת לי כדי שיראה חלק בטבעי שלו וגם אחרי שאני נכנס איתו למים ישאר חלק? כמה זה בערך יעלה לי וכל כמה זמן אני אצטרך לעשות חידוש על השורשים פחות או יותר ? תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית לגבר

הוספת תגובה

• מישהו ?

יאיר
    16/01/2009

מישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית

קורן אריכא
    18/01/2009

החלקה יפנית תעלה 3500 ש"ח כל חצי שנה לחדש שורש 1500 ש"ח שמחתי לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גבר

יאיר
    21/01/2009

אולי לא שמת לב אבל אני גבר, לבחורה הבנתי שזה בסביבות 3000 שקל אבל לגבר ? עם שיער באורך 5 ס'מ ? איך 3500 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאיר

קורן אריכא
    22/01/2009

לשיער קצר 1500 החלקה יפנית [יוקו סיסטם ] אני ממליץ שתגיע אליי או לאחד ממנהלי הפורם לייעוץ על מנת לקבל תוצאות מקצועיות ואמינות וסליחה על הטעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו