מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפנית לגבריאיר09/01/2009
שלום, יש לי שיער מתולתל מאוד, ויבש ובקיצור, ההפך הגמור משיער חלק. פעם הייתי עושה פאנים טובים לעצמי והייתי מגיע לתוצאות מאוד טובות והוא היה נראה חלק. עכשיו יש לי שאלה, ראיתי למשל איזה אתיופי לפני כמה זמן, והשיער שלו היה ממש חלק וארוך מאוד, חלק לגמרי. זה החלקה בטוח נכון ? ואיזה החלקה זאת ? יפנית ? אני רוצה לעצמי החלקה שאני אוכל לעשות והשיער שלי יראה חלק בטבעי, שאני לא אצטרך לשבת עם פאנים כל פעם או כשאני נכנס למים הכל יהרס והוא יראה שוב מתולתל מאוד. השיער שאני מדבר בסביבות האורך של 5..6 ס''מ. איזה החלקה מומלצת לי ? ושוב אני אומר , השיער שלי כמעט כמו של אתיופי, הוא באמת מאוד מתולתל , יבש וקשה. איזה החלקה הכי מומלצת לי כדי שיראה חלק בטבעי שלו וגם אחרי שאני נכנס איתו למים ישאר חלק? כמה זה בערך יעלה לי וכל כמה זמן אני אצטרך לעשות חידוש על השורשים פחות או יותר ? תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו ?
יאיר16/01/2009מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית
קורן אריכא18/01/2009החלקה יפנית תעלה 3500 ש"ח כל חצי שנה לחדש שורש 1500 ש"ח שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גבר
יאיר21/01/2009אולי לא שמת לב אבל אני גבר, לבחורה הבנתי שזה בסביבות 3000 שקל אבל לגבר ? עם שיער באורך 5 ס'מ ? איך 3500 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאיר
קורן אריכא22/01/2009לשיער קצר 1500 החלקה יפנית [יוקו סיסטם ] אני ממליץ שתגיע אליי או לאחד ממנהלי הפורם לייעוץ על מנת לקבל תוצאות מקצועיות ואמינות וסליחה על הטעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)