התייעצות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות..
    מאיה
    11/01/2009

שלום, לפני שנה וקצת עשיתי טראומה ענקית לשיער שלי [לפני הייתי צובעת אותו לשחור מלא] ואח"כ החלטתי לצבוע לחום ממש בהיר ועשיתי הבהרה ולא רק שהצבע יצא מחריד ולא כמו שציפיתי גם בשיער שלי היו חלקים יבשים כמו קש ולא היה מוצא אלא לגזור אותם, ומאחת עם שיער ארוך[עד אמצע הגב] נאלצתי לגזור את החלקים האלה ואז ללכת לסתפר מאוד מאוד מאוד קצר[יותר קצר מקרה..מדורג למוות] זה לווה בהמון דמעות וכמובן בלקח גדול שלמדתי. מאז צבעתי את השיער פעם אחת בשביל להעלים את הצבע המחריד..צבעתי אותו לחום כהה[שזה הצבע הטבעי שלי] וזה היה מאוד יפה והחמיא לי. עכשיו השיער ארך והוא מגיע לי עד אחרי הכתפיים למרות שפה ושם הוא נושר ולפעמים הוא יבש, אני מטפלת בו עם מסכות ושמפו מיוחד.. הבעיה היא שהצבע דהה מאוד ויש לי מלא שורים וקצוות שנהיו חומים ובשמש כתומים מאוד.. חשבתי ללכת לצבוע אותו שוב בצבע חום כהה הטבעי שלי..אבל אני חוששת..אמנם זאת לא הבהרה,אבל זה גם לא בריא.. אז אני לא יודעת מה לעשות..אם כדאי לצבוע או לחכות עד שהשיער יגדל לגמרי..? תודה מראש]:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות..

הוספת תגובה

• מאיה

רונן פלג
    12/01/2009

היי מאיה ,

לא נראה לי שלצבוע אותו בחום יהרוס את השיער .. .. רק תעשי את זה מספרה .. ותמשיכי להזין ולשקם אותו, לרענן קצוות כל 3-4 חודשים.....
    אין שום סיבה שתלכי מוזנחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו