דחוף!!!!תענה לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!!תענה לי!!
    קרן
    26/07/2007

אחותי מתחתנת ביום ראשון ויש לי בעיה,הלכנו לאיזה ספר שעוד לא היינו אצלו,כי הייתה ספרית אחת שתמיד היינו עושים אצלה והיא נסעה לאילת,היום אחותי ואימא שלי היו אצלו ועשו בערך איזה 6שעות צבע ופסים,אחותי כבר אומרת שהיא לא רוצה לעשות אצלו,ואני לא יודעת איזו תסרוקת לעשות כי אני לא סומכת עליו והוא אומר שאני אעשה פאן ויהיו בו צמות כזה מלמעלה כמין חצי קוקו,ואמרתי לו שיתנפח והוא אומר שלא "אסמוך עליו" ,זה באמת לא יתנפח לי?כי הספרית הקודמת לחתונה של אחותי הגדולה עשתה לי פאן כלפי חוץ וזה מהר מאוד נהרס לי שהגעתי לאולם.והפאן שהספר עשה לאחותי ולאימי הוא נראה חלק אבל שנוגעים בו ,מרגישים קשה.מה אתה אומר שאפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!!תענה לי!!

הוספת תגובה

• קרן

זאב לוין
    26/07/2007

אני לא מכיר את שיערך וקשה לי דרך הפורום להחליט אם שיערך יתנפח או לא, אם המעצב אמר "תסמכי עלי" אז את צריכה לסמוך עליו, בהצלחה ומזל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו