מבקשת כי רונן פלג יענה לשאלתי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת כי רונן פלג יענה לשאלתי בבקשה
    דורין
    21/01/2009

רונן שלום, אני בעלת שיער מתולתל (היה פעם מקורזל) ובמשך כ-15 שנה בערך הייתי עושה החלקות כל שנה ופן כל שבוע. מזה כ-6 שנים שאינני עושה בשיער דבר. אני אוספת אותו ומגלגלת ומשתמשת במרכך שיער פנטן כדי להדק אותו. גם לא הסתפרתי שנים רבות. הבעיה שלי היא כך: ראשית השיער שלי הפך מאוד מאוד דליל. ונוסף לי שיער לבן רב. נכון להיום אני מעוניינת לחזור לעשות פן כל שבוע-שבועיים. לפני כחודש צבעתי את השיער לשחור פחם ועשיתי פן אולם הפן לא החזיק מפני שהשיער תופס נפח. הייתי מעוניינת לעשות החלקה/פתיחת תלתלים אבל אני פוחדת מנשירת שיער, אני גם אצטרך לעשות לאחר ההחלקה צבע (בגלל השיער הלבן) ופן כמובן. נמאס לי כבר משיער אסוף, אני מעוניינת לחזור ללכת עם פנים ולטפח את השיער שוב. אני פונה אליך בבקשה לייעץ לי מה עליי לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה זקוקה לתשובה דחופהההההההה

דורין
    22/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה? אני עדיין ממתינה לתשובה!!!

דורין
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו