מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפוח-חשובשני25/01/2009
שלום רב, יש לי כמנה שאלות: עיינתי בפורום וראיתי כי אתם ממליצים על מסכה למעשה בכל חפיפה . אני חוששת שיווצר מצב שהשיער שלי יתרגל ואז זה יפסיק להשפיע... אני משתמשת בקרסטס באופן קבוע , כעת אני מנסה את רבלון עד כה היא מעולה . שאלה נוספת: יש לי שיער גלי ומאוד חשוב לי בריאות השיער ולכן אני שמה קרם לחות וסיליקון . השאלה היא מה קודם למה? מה שמים קודם והאם זה לא יותר מידי? כלומר לא עדיף או סיליקון(סרום) או קרם לחות? ומשהו נוסף: זה משנה אם נניח אני משתמשת בקרם לחות של ונוס לדוגמא ובסרום של חברה אחרת נניח פול מיטשל ? או שאני צריכה להשתמש בסיליקון וקרם לחות של אותה החברה? ואחרון ודי (לבינתיים:) )-יש לי שיער עד החזה בערך והספר שלי טוען שהשיער שלי לא יכול לצמוח מעיבר כי יש שלב שהשיער מפסיק לגדול . אני כל כך רוצה שיער עד המותן ואת האמת נראה לי מוזר מה שהוא אומר כי הרי השורש תמיד גדל ... אני גם שומרת עליו שלא יתפצל (בעבר הייתי מסתפרת פעם בשלושה חודשים ואז באמת נתקעתי באותו אורך , כעת אני מסתפרת פעם בשנה...) אבל אני עושה מסיכות, אמפולות וכו' . בקיצור הטענה שלו נכונה?? אודה לתשובות בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
קורן אריכא27/01/2009את יכולה להשתמש בשני המוצרים ולא משנה מה קודם תקבלי תוצאה מדהימה ההבדל בין קרם לחות לפול מישל המוס שבמוס השיער קצת יותר קשה זה ההבדל \לגבי הטענה שהשיער לא אורך אין דבר כזה כל חודש השיער גודל בסנטים לא מורגש אבל גודל שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שני27/01/2009אך מה לגבי שאלתי האם שימוש שלוש פעמים בשבוע במסכה לא יכול להרגיל את השיער ולאבד את האפקטיביות?כלומר, האם שימוש כל חפיפה לא ירגיל את השיער ובסוף לא ישפיע? אני חופפת שלוש פעמים בשבוע , כמה פעמים מומלץ להשתמש במסכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)