מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילוג'ורג'י31/01/2009
היי כתבתי פה פעם הודעה אבל אני לא מוצאת אותה, כנראה היא נמחקה, לא חשוב. בכל אופן, עד לפני שנה היה לי את השיער הכי מדהים בעולם, חום בהיר ועבה וכבד ומלא וארוך ארוך, ואז החלטתי שאני רוצה לצבוע אותו לשחור, צבעתי לשחור, כמובן אף אחד חוץ ממני לא ראה כמעט הבדל, אבל אני חשבתי שזה קטסטרופה, וצבעתי על זה מיד לחום בהיר, מה שלא יצא, אז הלכתי לספר שאמר לי שהפתרון היחיד זה חמצן, ואני אומרת לכם, לא היה לי מושג מה זה, הוא חימצן לי את השיער לבלונד כמעט לבן, כשהוא הוריד לי את המגבת מהראש רציתי להתאבד, מאז השיער שלי פשוט היה במרקם של קש, הייתי מסרקת אותו, הוא היה נקרע כמו נייר, וכמובן הוא היה קל נורא וקיבל צורה מכוערת, אז התחילו הפנים וההחלקות, ופשוט, הייתי עושה קוקו, ומוציאה את הגומיה, השיער היה נשאר בקוקו, הוא היה מגעיל, אז חשבתי אולי לנסות לצבוע אותו שוב, צבעתי על זה לחום,וזה היה נוראי, בתחילת הקיץ החלטתי לגזור אותו ולהתחיל מחדש, גזרתי את השיער לתספורת קרה, וחיכיתי שיגדל, עברה קצת פחות משנה, והשיער שלי צמח רק עד לכתפיים, וגם זה בקושי, הוא צמח דק יותר, וממש לא כמו שהוא היה לי, אני רוצה למות, מה עושים.? כדי שיחזור להיות יפה ויתארך מהר יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורגי
קורן אריכא02/02/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום ומסכה לשיער יבש ופגום על מנת לשקם את השיער ולהמתין בסבלנות עד לתוצאה מושלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש בדיוק את אותה הבעיה
דנה03/02/2009עשו לי הבהרה ואפילו הסתפרתי המון ועדין השיער לא גמיש ואני משתמשת בחומרים בכי טובים וכבר 4 חודשים וכלום לא עוזר, ופן הורס עוד יותר את השיער ואני כל הזמן אסוף אני פשוט מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)