מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בקשר לפוני..אביבה02/02/2009
כבר תקופה ארוכה שיש לי פוני לצד וכל כמה חודשים אני הולכת לספר שידרג ויקצר לי שוב את הפוני
לפני שבוע הסתפרתי וכמובן שדירגתי את הפוני שוב, הספר עשה לי פן והפוני הסתדר יפה מאוד אבל עכשיו ובדרך כלל [לפני שהסתפרתי] תמיד כשאני עושה פן בפוני הוא לא מסתדר בדיוק כמו שאני רוצה, כמו שרק ספר יכול לסדר אותו
הפוני ישר כאילו גיהצו אותו
יש לך עצה לתת לי איך לסדר את הפוני שיראה כמו של זאת בתמונה? שימרח על כל המצח...
יש לציין שהספר לא שם שום קרם על הפוני שיסתדר לי יפה ויש לי גם פן שנחשב טוב [איתמר 3600]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני!!!!
לילוש15/02/2009אני מצתרפת לשאלה!!!!! עזרה עם הפוני!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(:
רונן פלג17/02/2009החלקה יפנית על הפוני ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש גוונים
שני17/02/2009לא ניתן לעשות החלקה יפנית בפוני נכון? אז מה עושים? רציתי לדעת גם איפה עושים, מה העלות? וכל כמה זמן יש לחזור על זה ? לשם שינוי אם אפשר לענות על כל השאלות... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
יפית17/02/2009הייתי מציעה לך להיכנס ליוטיוב ולרשום(באנגלית) "איך מסדרים פוני".. זה יעלה לך המון סרטונים של בנות שמראות בדיוק איך לסדר את השיער, איך לעשות פנים כמו במספרות ואיך להשתמש במתלתל..בקיצור יש שם הכל!! כל מה שאת צריכה זה רק לחפש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית
רונן פלג17/02/2009כן אפשר לעשות החלקה יפנית בפוני... יש לי מס' לקוחות שעושות החלקה בפוני....
איפה שנגע החומר של ההחלקה זה לנצח ... יש להשלים שורשים ... כל כמה זמן זה תלוי בשיער שלך.
את מוזמנת לבוא אליי למספרה ..... צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)