עזרה בקשר לפוני..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בקשר לפוני..
    אביבה
    02/02/2009

כבר תקופה ארוכה שיש לי פוני לצד וכל כמה חודשים אני הולכת לספר שידרג ויקצר לי שוב את הפוני
    לפני שבוע הסתפרתי וכמובן שדירגתי את הפוני שוב, הספר עשה לי פן והפוני הסתדר יפה מאוד אבל עכשיו ובדרך כלל [לפני שהסתפרתי] תמיד כשאני עושה פן בפוני הוא לא מסתדר בדיוק כמו שאני רוצה, כמו שרק ספר יכול לסדר אותו
    הפוני ישר כאילו גיהצו אותו
    יש לך עצה לתת לי איך לסדר את הפוני שיראה כמו של זאת בתמונה? שימרח על כל המצח...
    יש לציין שהספר לא שם שום קרם על הפוני שיסתדר לי יפה ויש לי גם פן שנחשב טוב [איתמר 3600]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בקשר לפוני..

הוספת תגובה

• גם אני!!!!

לילוש
    15/02/2009

אני מצתרפת לשאלה!!!!! עזרה עם הפוני!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (:

רונן פלג
    17/02/2009

החלקה יפנית על הפוני ......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש גוונים

שני
    17/02/2009

לא ניתן לעשות החלקה יפנית בפוני נכון? אז מה עושים? רציתי לדעת גם איפה עושים, מה העלות? וכל כמה זמן יש לחזור על זה ? לשם שינוי אם אפשר לענות על כל השאלות... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

יפית
    17/02/2009

הייתי מציעה לך להיכנס ליוטיוב ולרשום(באנגלית) "איך מסדרים פוני".. זה יעלה לך המון סרטונים של בנות שמראות בדיוק איך לסדר את השיער, איך לעשות פנים כמו במספרות ואיך להשתמש במתלתל..בקיצור יש שם הכל!! כל מה שאת צריכה זה רק לחפש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית

רונן פלג
    17/02/2009

כן אפשר לעשות החלקה יפנית בפוני... יש לי מס' לקוחות שעושות החלקה בפוני....

איפה שנגע החומר של ההחלקה זה לנצח ... יש להשלים שורשים ... כל כמה זמן זה תלוי בשיער שלך.
    את מוזמנת לבוא אליי למספרה ..... צרי קשר
    רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו